Supykdė kvietimas į svingerių vakarėlį Šiauliuose: „Pinigai svarbiau už sveikatą“

Į naujienų portalą lrytas.lt kreipėsi skaitytojas Marius, susirūpinęs internetinių pažinčių svetainėje skelbiamu turiniu. Skaitytojo atsiųstose ekrano nuotraukose matoma, kad nepaisant to, jog šalyje nuo kovo 16-osios įvestas karantinas, tautiečiai vieni kitus kviečia ne tik susitikti, bet ir pakeliauti.

Skaitytojas atkreipė dėmesį, kad linksmintis ir buriuotis kviečiantys skelbimai turėtų būti užblokuoti.<br>123rf.com nuotr.
Skaitytojas atkreipė dėmesį, kad linksmintis ir buriuotis kviečiantys skelbimai turėtų būti užblokuoti.<br>123rf.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 5, 2020, 8:23 PM

Laiške skaitytojas atkreipė dėmesį, kad jis savo iniciatyva kreipėsi į pažinčių svetainės administratorius norėdamas perspėti, kad tokie ir panašaus turinio skelbimai ir kvietimai būtų užblokuoti.

„Siunčiu jums Lietuvos pažinčių portalo ekrano nuotraukas, kuriose matoma, kaip organizuojamos orgijos ir susitikimai už pinigus.

Svetainės administracija buvo ne kartą perspėta užblokuoti tokio pobūdžio skelbimus ir organizuojamus vakarėlius, tačiau nereaguoja.

Matyt, pinigai yra svarbiau už žmonių sveikatą“, – svarstė skaitytojas.

Internetinėje svetainėje „simpatiški vyrai“ kviečiami į „saunos vakarėlį Rygoje“, dar kitas skelbimas kviečia „merginą arba moterį į kelionę Londone pasišokti ir atsipalaiduoti“.

Linksmybių siūlo ir Lietuvoje – svingerių vakarėlį rengia Šiauliuose. „Pas mus jūsų laukia erotiniai žaidimai, garų pirtis, sukūrinė vonia, šiltas baseinas, vaišės ir gėrimai, nieko nereikia atsivežti.“

Primename, kad Lietuvos Respublikos Vyriausybė, atsižvelgdama į kintančią situaciją ir epidemiologų rekomendacijas, nusprendė pratęsti karantino laikotarpį iki balandžio 13 dienos.

Viešose vietose rekomenduojama būti tik su burną ir nosį dengiančiomis apsauginėmis priemonėmis, patikslinta parkų ir atvirų erdvių lankymo bei apsipirkimo prekybos vietose tvarka.

Gyventojams viešose vietose rekomenduojama būti su apsauginėmis veido kaukėmis, respiratoriais, arba kitomis nosį ir burną dengiančiomis apsaugos priemonėmis, išskyrus vairuojant motorines transporto priemones.

Parkuose ir kitose atvirose viešosiose vietose prašoma lankytis ir būti ne didesnėmis nei 2 asmenų grupėmis (išskyrus tos pačios šeimos narius), laikytis saugaus kontakto (didesnio nei 2 metrų atstumo ir trumpesnio nei 15 minučių kontakto), higienos reikalavimų.

Prekybos ir paslaugų vietose gali lankytis tik vienas šeimos narys, o pačios prekybos vietos, atsižvelgdamos į valstybės lygio ekstremaliosios situacijos operacijų vadovo nustatytus reikalavimus, tiek darbuotojams, tiek klientams turi užtikrinti saugias sanitarines, higienos sąlygas bei aprūpinimą būtinomis apsaugos priemonėmis.

 

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.