Vienišas likęs ir pažinčių svetaines išnaršęs emigrantas tiesiai šviesiai pasakė, ką galvoja apie Lietuvos moteris

Praėjo du su puse mėnesio, kai mano mylimoji išsikraustė už 20 mylių į šiaurę nuo manęs. Užblokavo mane visur, ir visa tai – po 12 bendrų gyvenimo metų kartu. 

Pasakykite nuoširdžiai – kodėl aš, žmogus, turintis gerą darbą, namus, apsirūpinęs, turiu įsileisti į savo namus moterį su keliais vaikais, kurie man yra niekas?<br> 123rf nuotr.
Pasakykite nuoširdžiai – kodėl aš, žmogus, turintis gerą darbą, namus, apsirūpinęs, turiu įsileisti į savo namus moterį su keliais vaikais, kurie man yra niekas?<br> 123rf nuotr.
Pasakykite nuoširdžiai – kodėl aš, žmogus, turintis gerą darbą, namus, apsirūpinęs, turiu įsileisti į savo namus moterį su keliais vaikais, kurie man yra niekas?<br> 123rf nuotr.
Pasakykite nuoširdžiai – kodėl aš, žmogus, turintis gerą darbą, namus, apsirūpinęs, turiu įsileisti į savo namus moterį su keliais vaikais, kurie man yra niekas?<br> 123rf nuotr.
Girdėjau, ne vienas lietuvis su ukrainiete susikukavo, sako, jos geros žmonos, neišpaikintos.<br> 123rf nuotr.
Girdėjau, ne vienas lietuvis su ukrainiete susikukavo, sako, jos geros žmonos, neišpaikintos.<br> 123rf nuotr.
Pasiimi kokią gydytoją, odontologę, atsiveži ją į Angliją, investuoji kažkiek į sertifikatus, kad gautų licencijas čia dirbti, ir turėsi išsilavinusią žmoną ir gyvenimo draugę. <br> 123rf nuotr.
Pasiimi kokią gydytoją, odontologę, atsiveži ją į Angliją, investuoji kažkiek į sertifikatus, kad gautų licencijas čia dirbti, ir turėsi išsilavinusią žmoną ir gyvenimo draugę. <br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

K.

Jul 29, 2020, 6:47 PM

Po to, kai buvo paskelbta pirmoji mano pasakojimo dalis, mane užsipuolė būriai nelaimingų, nutukusių Lietuvos moterų. Taip tau ir reikia, rašė jos, už tai, kad nerodei dėmesio savo nutukusiai draugei. Pasak jų, mano buvusioji visus tuos 12 metų kentė, nes aš jai nesipiršau ir vaikų neužstačiau.

Dabar aš pasakysiu viską, ką apie jus galvoju.

1. Ne visi vyrai nori vaikų ir šeimos, taip pat ir moterys – 33 procentai moterų nori gyventi pačios sau.

2. Medaus mėnesį galiu pasidaryti per bet kurias atostogas, o vestuvės jau yra atgyvena.

3. Vedybos yra naudingos moterims, bet ne vyrams. Vyrai paprastai uždirba didžiausią turto dalį, bet teismai viską iš vyrų atima ir priteisia moterims, be to, priteisia mokėti didelius alimentus, taip vyrai lieka be nieko.

4. Išlepintų Lietuvos moterų elgesys privedė iki to, kad jau 30 metų mūsų šalies vyrai pirmauja pagal savižudybes pasaulyje.

5. Sunkvežimių vairuotojams, tokiems, kaip aš, kurie nuolat kelyje, mesti svorį ir vaikščioti į sporto sales yra neįmanoma, nes laiką nuolat leidižiame vilkiko kabinoje, o laisvomis dienomis ilsimės ir tvarkome įvairiausius reikalus.

6. Su jumis vyrai gyvena tik dėl bendrų vaikų, ir jeigu ne tai, o taip pat bankų paskolos, vyrai jus seniai būtų metę dėl jaunesnių ir gražesnių slavių.

Taigi, nusprendžiau užsiregistruoti keliose lietuviškose pažinčių svetainėse. Kai tau 37 metai, ir ant nosies – 38, tai ne tas pats, kai tau 26. Kai man buvo 26 metai, atskridęs į Lietuvą iš Anglijos turėdavau pulkus merginų. 

2000-2008 metais buvo keturios pagrindinės pažinčių svetainės.

1. pazintys.lt – ten būdavo gražiausios panos, iš normalesnių šeimų, visos prisižiūrinčios, bet ir išrankiausios, paprastai su jomis ir kažkas rimčiau išeidavo.

2. one.lt – daugiausia 16-18 metų paauglės vienos nakties seksui.

3. ieskok.lt – dažniausiai merginos iš ten atsakydavo. Būdavo, pasirašai 5 tekstų šabloną, viena atrašo, iškart rašai kitą šabloninį tekstą, galiausiai paprašydavau telefono numerio, kurį dažniausiai gaudavau. Tiesa, feisbuko tada dar nebūdavo.

4. draugas.lt – arba tetos, arba jaunos mamos su vaikais, visokios nusivylusios namų šeimininkės.

2000-2008 metais, kai grįždavau iš Londono per Berlyną į Rygą, turėdavau popieriaus lapą, kuriame būdavo surašyta 30-40 panų. Gal 6 gyveno Vilniuje, 7 – Kaune, 5 – Klaipėdoje, dar po kelias Tauragėje, Šiauliuose ir kitur – oi gerai tada pagastroliuodavau. Tada Lietuvoje viskas buvo labai pigu. Išsikeiti 200 svarų – gauni 1000 litų, ir savaitę kaip ponaičiukas: klubai,vakarėliai, merginos.

Taigi, išverkęs visą kriauklę ašarų, prieš geras dvi savaites pažiūrėjau, kas vyksta tuose pažinčių portaluose. Išlikę tik du: draugas.lt ir ieskok.lt. Panų „kokybė“ visiškai suprastėjusi, dauguma – vyresnės, nutukusios ir su vaikais.

Galvoju, kodėl tiek daug apkūnių moteriškių ir merginų, įsijungiu „Google“ paiešką, ir štai – Lietuva antroji labiausiai nutukusi šalis Europos Sąjungoje po Vengrijos. Tai štai kodėl atskridus Lietuvon nebe taip, kaip senais gerais laikais, kai išlipęs iš lėktuvo vis gatvėse žvalgydavaisi per petį – gražuolė po gražuolės. 

Lietuvių moterys pastaruoju metu ne tik apaugo riebalais, bet ir tapo aršiomis feministėmis. Buvo gražios panos – tapo riebomis tetomis. Kas įdomiausia, tai tos pačios panos su tomis pačiom nuotraukom, kaip prieš 12 metų, iki šiol tebesėdi pažinčių portaluose.

Pažinčių portale pirmieji klausimai vyrams: ką dirbi, kiek uždirbi, ar turi namą, o pačios merginos, moterys tai ne kažką. Praktiškai visos su vaikais.

Kuris vyras norės būti su moterimi, kuri turi kelis benkartukus? Na, jūs man pasakykite nuoširdžiai – kodėl aš, žmogus, turintis gerą darbą, namus, apsirūpinęs, turiu įsileisti į savo namus moterį su keliais vaikais, kurie man yra niekas? Tai moteriai vyras bus tik pinigų šaltinis, jai svarbiausi bus jos vaikai.

Tokios moterys paprastai yra neturtingos, neturi pinigų, minta kruopomis, nuolat turi problemų, jų draugės irgi tokios pačios, tai kam visa tai? Jau geriau be jų.

Kai žmogų myli, vienos nakties santykiai negalimi, nes, manau, kad mano draugė paslydo, ateis laikas, ir  ji supras, ką padarė, ir tada jai bus sunku peržengt tą ribą sugrįžti ir atsiprašyti. Taip, ji nutuko, pasakė, kad turi valgymo sutrikimą, išsikraustė po 12 metų gyvenimo kartu, susirado anglą, o dabar, numetusi svorio ir atsigavusi, su geriausia drauge visą mėnesį siaučia Klaipėdos baruose ir restoranuose, ir nieko aš negaliu padaryti.

Bet yra ir kita išeitis. Tai visokiausi hosteliai Londone. Kai būdamas 18-26 metų daug keliaudavau, hosteliuose sutikdavau merginų iš įvairiausių šalių, kurios, užaugusios gerose šeimose, tiesiog keliaudavo per pasaulį.  

Reiks ir man kokią brazilę ar moterį iš Honkongo susirast. Šiaip mes azijietėms labai patinkam, nes lietuviai esame mėlynakiai, aukšti, dideli, stamboki – o jūs man parodykit nors vieną kūdą vilkiko vairuotoją. 

Girdėjau, ne vienas lietuvis su ukrainiete susikukavo, sako, jos geros žmonos, neišpaikintos, kaip lietuvės. Teko būt tuose kraštuose, ten gyvenimas nelengvas, o slavės lietuvius vyrus mėgsta.

Pasiimi kokią gydytoją, odontologę, kepėją, virėją, atsiveži ją į Angliją, investuoji kažkiek į sertifikatus, kad gautų licencijas čia dirbti, ir turėsi išsilavinusią žmoną ir gyvenimo draugę. 

Dabar liūdna – tušti namai, buvau įpratęs leisti laiką su savo mylimąja, bet ji dabar Lietuvoje. Per 12 metų užsidirbusi krūvą pinigų – tiek, kad vidurio Anglijoje gali nusipirkti 2 miegamųjų namą su sodu – kaip nutrūkusi nuo grandinės dabar linksminasi, o draugai sako, kad ir man reikia pradėti Guliverio keliones.

Reikės kelt sparnus į Ukrainą, Rusiją ar kokią Baltarusiją. Rusų kalbos dar nepamiršau, mokykloje mokiausi. 

Ir lietuvės gydytojos, buhalterės, virėjos, kepėjos, dantų technikės ir atsakingas pareigas užimančios yra puikios, tik va jos į Angliją nesikraustys, joms ir Lietuvoje gerai. Svarbiausia – kad būtų lieknos ir gražaus veidelio, tada ir akiniai nemaišys, nes dauguma protingesnių panų tuos prakeiktus akinius nešioja.

Manau, kad Visagine yra neblogų jaunų merginų, Klaipėda – jūreivių miestas, ten panos gana pasileidusios. Daugelis kauniečių humanitarės, baigusios teisę ar vadybą, nelabai perspektyvios. Ir be to, Kaune jos labiau orientuotos į greitą vartojimą, kaip ir Šauliuose, kur išsilavinimas nesvarbu, svarbiausia – greiti pinigai.

Dzūkės kvailokos, žemaitės užsispyrusios ir berniukiškos figūros, ypač apie Plungę, Telšius. 

Panevėžietės šiaip neblogo charakterio, tik su asmenine higiena jos, kaip ir kitos iš Rytų Aukštaitijos, nelabai draugauja.

Šiaulietės, kaip ir Klaipėdoj, lengvai prieinamos, o štai lenkės – kita kalba. Tik tiek, kad lenkiškai nemoku.

Taip pat man labai patinka suvalkietės. Jos kažkokios kitokios, jų moralės normos yra aukščiausios. 

Tiesa, yra dar vilnietės. Tos, kurios iš gerų šeimų, karjeristės, tarnautojos.

Tai jei nieko kito neliks, teks krautis lagaminus ir traukti į kokią Marijampolę arba Vilnių, nes vilnietės, ypač iš miesto centrinės dalies, labiau man prie širdies, ypač tos maišytos – Karinos, Oksanos...

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.