Paaiškėjo rašinių konkurso nugalėtojai – išdalyti vertingi prizai

Meilę švęsti daug priežasčių nereikia! Valentino dienos proga portalas lrytas.lt ir elektroninė parduotuvė Romantika.lt kvietė savo skaitytojus dalintis nepamirštamos nakties atsiminimais ir laimėti vertingus prizus! 

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 15, 2021, 6:30 AM, atnaujinta Feb 15, 2021, 4:35 PM

„Skelbėme rašinių konkursą „Mano nepamirštama naktis“. Viskas, ką skaitytojams reikėjo padaryti – aprašyti savo nepamirštamiausią naktį gyvenime. Bendraukime rubrikos konkursai paprastai sulaukia nemažai dėmesio, tad ir šį kartą nesuklydome – iki vasario 12 dienos vidurnakčio sulaukėme per 20 istorijų, kurias labai akyviai skaitė ir vertino portalo lankytojai. Dar kartą įsitikinome, kad mūsų skaitytojai labai įsitraukę, gebantys sklandžiai dėstyti mintis ir nustebinti. Tikimės, kad tokio aktyvumo sulauks ir kiti konkursai, kuriuos skelbsime ateityje“, – teigė lrytas.lt redaktorius Tautvydas Mikalajūnas.

Pirmosios vietos nugalėtoja tapo ir 300 eurų Romantika.lt kuponą laimėjo Laima, atsiuntusi istoriją apie sudaužytą širdį ir netikėtą pažintį su raudonplaukiu žveju.

Antrosios vietos nugalėtoja ir 200 eurų kupono laimėtoja - Jurga B., aprašiusi savo komišką nutikimą su futbolo komanda prie neužtraukto lango.

Trečiosios vietos nugalėtoja ir 100 eurų kupono laimėtoj tapo Kamilė, kurios susitikimas su pažįstamu vyriškiu po dešimties metų tapo lemtingu atsitiktinumu.

Su nugalėtojais bus susisiekta asmeniškai. 

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.