Vyro apgaudinėjama žmona vietoje skyrybų turėjo geresnį planą: „Aš protinga, nenoriu turto dalintis“

Su vyru gyvenam 15 metų, pasipykstam, visko būna.

Moteris skyrybų iš neištikimo vyro nereikalavo ir susikrovusi lagaminus išvyko į Paryžių.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
Moteris skyrybų iš neištikimo vyro nereikalavo ir susikrovusi lagaminus išvyko į Paryžių.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
Moteris skyrybų iš neištikimo vyro nereikalavo ir susikrovusi lagaminus išvyko į Paryžių.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
Moteris skyrybų iš neištikimo vyro nereikalavo ir susikrovusi lagaminus išvyko į Paryžių.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Kristina

2021-08-12 20:00

Kokį kartą kitą pastebiu, kaip jis slapukauja, būna slepia savo telefoną nuo manęs, tai kažkas jam parašo, tai grįžta koks susivėlęs, pakvipęs moteriškais kvepalais, vis mylėtis su manimi pavargęs.

Būna užmeta, kad aš nebe tokia grakšti, nebe jaunutė, kad jam nuobodu. Bet aš tai moteris protinga, skandalų nekeliu, skirtis nenoriu, turto dalintis taip pat.

Vieną vasarą nutariau kiek pailsėti nuo savo vyro ir atostogas praleisti be jo. Buvau pavargusi nuo monotonijos, buities, nuolatinių priekaištų vienas kitam, tad panorau bent trumpam pabūti visiškai nepriklausoma ir išvykau į Paryžių. Į meilės miestą, viena, be poros! 

Bet ten viena pabuvau neilgai: atvykus sutikau įdomų paryžietį, su kuriuo praleidau visą naktį, vėliau dar vieną ir taip visas savo atostogas.

Tas mano sutiktas prancūzas buvo dailininkas ir išsišokėlis. O tarp mūsų viskas konkretu ir aišku: seksas.

Man reikėjo nuotykių, jam – įkvėpimo. Mūsų požiūris ir suvokimas nesutapo, tad mes bendraminčiai nebuvom. Bet nieko bendro nei vienas ir nenorėjom turėti: nei ateities, nei planų ar vaikų.

Atostogoms baigiantis, sunku buvo prisiminti savo tikrąjį vyrą ir grįžti į nykią, nuobodoką kasdienybę, šampaną pakeisti arbata. Net buvo aplankiusios mintys, kad gal įsimylėjau tą tapytoją.

Bet, laimei, savo galvos dėl dailininko nepamėčiau ir pas vyrą grįžau it niekur nieko. Taip, kaip ir jis pas mane grįždavo iš kitų!

Mažai ką savo vyrui tepasakojau apie savo vienišės kelionę. O dabar, dar kol vasara, mąstau, gal pakartoti tokias atostogas?  

Vasarą nutinka karščiausi vasaros romanai! Papasakokite apie juos ir laimėkite! Naujienų portalas lrytas.lt ir elektroninė parduotuvė Romantika.lt kviečia skaitytojus dalintis savo nepamirštamos nakties atsiminimais ir laimėti vertingus prizus! Skelbiame rašinių konkursą „Mano karščiausias vasaros romanas“. Viskas, ką jums reikia padaryti – aprašyti savo nepamirštamiausią, karčiausią, įspūdingiausią romaną gyvenime. Galbūt jis tęsiasi iki šiol? O galbūt tam nebuvo lemta įvykti? Papasakokite savo istoriją. Rašinius siųskite bendraukime@lrytas.lt.

3 daugiausiai dėmesio sulaukusių istorijų nugalėtojai bus apdovanoti. 1 vietos nugalėtojui teks 300, 2 – 200, o 3 – 100 eurų vertės dovanų kuponai apsipirkti Romantika.lt el. parduotuvėje, kurioje rasite tinkamiausius atributus nepamirštamai nakčiai! Istorijų laukiame iki rugpjūčio 12 dienos. Nugalėtojai bus skelbiami rugpjūčio 15 dieną. 

Visos atsiųstos istorijos portale galės būti skelbiamos anonimiškai.

Portalas lrytas.lt pasilieka teisę neskelbti istorijų, neatitinkančių LR teisės aktų.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.