Povestuvinė kelionė tapo siurprizu žmonai: amžiną meilę pagal legendą prisiekė neįprastoje vietoje Kviečiame dalyvauti konkurse ir laimėti prizus

Turbūt kiekvienas iš mūsų svajojame bent kartą gyvenime pabėgti ten, kur mūsų niekas nepažįsta ir kur mes galime elgtis laisvai. Tarsi tai būtų slaptas pabėgimas. Tokį pabėgimą turėjau ir aš.

 Kelionė į dvarą porai tapo tikru povestuviniu nuotykiu.<br> Lrytas.lt archyvo nuotr.
 Kelionė į dvarą porai tapo tikru povestuviniu nuotykiu.<br> Lrytas.lt archyvo nuotr.
 Kelionė į dvarą porai tapo tikru povestuviniu nuotykiu.<br> Lrytas.lt archyvo nuotr.
 Kelionė į dvarą porai tapo tikru povestuviniu nuotykiu.<br> Lrytas.lt archyvo nuotr.
 Kelionė į dvarą porai tapo tikru povestuviniu nuotykiu.<br> Lrytas.lt archyvo nuotr.
 Kelionė į dvarą porai tapo tikru povestuviniu nuotykiu.<br> Lrytas.lt archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

D.

Sep 9, 2021, 8:00 PM

Buvom visai nesenai su žmona atšokę vestuves ir norėjosi pabėgti nuo buvusių rūpesčių ir atsipalaiduoti. O jau taip gavosi, kad dar laimėjau kelionę dviem į Ilzenbergo dvarą netoli Latvijos pasienio. Žmonai tai buvo maloni staigmena.

Važiavome kartu su ja, tarsi tai būtų mūsų medaus mėnuo. Nors važiavome po mano naktinės pamainos darbe, kelionė buvo ilga, bet turėjome begalę įspūdžių.

Apie šią mūsų kelionę iš artimųjų nežinojo niekas. Kelionė truko 8 valandas, tad ji buvo sunkoka, bet įdomi. Ir štai, mes atsidūrėme vietoje. Pernakvojome netoli esančiame viešbutyje ir išvykome į dvarą.

Nuostabus grožis ir dar nuostabesnė ramybė. Mes turėjome dvi dienas pasidžiaugti šiuo grožiu ir pabėgti nuo mus supančių problemų ir rūpesčių.

Pirma diena pralėkė tarsi viesulas: daug pasivaikščiojimų, nuotraukų, pasisėdėjimų nuostabaus grožio parke ir apsikabinimų.

Džiaugėmės, kad šioje vietoje mes buvome dviese, toli nuo namų. Buvome visiškai nepažįstami kitiems ir galėjome pasijusti savimi. Tai mums leido dar kartą sustiprinti jausmus ir suvokti, kad gyvenime tikrai radome sau skirtą širdies puselę.

Tą dieną, nepaisant to, kad buvo spalio mėnuo, buvo nuostabiai gražus oras. Gamta už mus džiaugėsi. Kitą dieną leidomės į ekskursijai po dvarą ir susipažinome su dvaro istorija ir ten esančiu ūkiu.

Mes vaikščiojome po dvarą, grožėjomės tiltu ir nuostabia sala. Išgirdome gražią legendą, kad dvare auga senas ąžuolas, prie kurio poros prisiekia amžiną meilę ir tai išsipildo. Tą patį padarėme ir mes.

Dienai pasibaigus suvokėme, kad mūsų laikas dvare baigėsi. Praleidome nuostabias dvi dienas ten kur, mūsų niekas nežino ir kur galėjome atgauti sielos ramybę.

Grįžus namo dar ilgai atmintyje saugojome šias žavias akimirkas. Toks buvo mūsų slaptas pabėgimas.

Papasakokite apie jūsų slaptą pabėgimą ir laimėkite! Naujienų portalas lrytas.lt ir „Vytautas EGO SPA“kartu su elektronine parduotuve Romantika.lt kviečia skaitytojus dalintis savo nepamirštamo slapto pabėgimo istorijomis ir laimėti vertingų prizų! Skelbiame rašinių konkursą „Mūsų slaptas pabėgimas“. Viskas, ką jums reikia padaryti – aprašyti savo nepamirštamiausią, karčiausią, įspūdingiausią slaptą pabėgimą, kuris pakeitė jūsų santykius ir įsiminė visam gyvenimui kaip didžiausias nuotykis. O galbūt katastrofa? Papasakokite savo istoriją. Rašinius siųskite bendraukime@lrytas.lt.

Daugiausiai dėmesio sulaukusios 3 istorijos bus apdovanotos nakvyne dviem su pusryčiais „Vytautas EGO SPA“. Taip pat gaus dovanų ir Romantika.lt 100 Eur dovanų kuponus atributams nepamirštamai nakčiai! Istorijų laukiame iki rugsėjo 23 dienos. Nugalėtojai bus skelbiami rugsėjo 26 dieną.

Visos atsiųstos istorijos portale galės būti skelbiamos anonimiškai.

Portalas lrytas.lt pasilieka teisę neskelbti istorijų, neatitinkančių LR teisės aktų.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.