Radinys sūnaus kompiuteryje mamai vos neįvarė priepuolio: „Pamatęs išraudo net vyras“

Žinau, kad šiuolaikinis jaunimas anksčiau subręsta nei mūsų laikais, bet mūsų sūnaus branda atėjo per anksti ir tam su vyru nebuvom pasiruošę. Bent jau taip maniau iki vieno incidento namuose.

Moteris prie kompiuterio. <br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
Moteris prie kompiuterio. <br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
Greitasis antigenų COVID-19 testas.<br>T.Bauro nuotr.
Greitasis antigenų COVID-19 testas.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Mama

Oct 27, 2021, 9:28 PM, atnaujinta Oct 27, 2021, 9:32 PM

Viskas nutiko atsitiktinai, kai sugedo mūsų kompiuteris ir nutariau prisėsti prie sūnaus kompiuterio, kad apmokėčiau komunalinius mokesčius.

Sūnus tuo metu ruošėsi treniruotei ir neprieštaravo. Tačiau jis turbūt pamiršo, kad buvo atidaręs savo susirašinėjimų langą su savo mergina.

Kad merginą turi, tai su vyru žinojom. Bet kad santykiai tokie rimti, net sapnuoti nesapnavom. Jo mergina atsiuntusi jam teigiamo nėštumo testo nuotrauką!!!

Maniau nuo kėdės nugriūsiu! Juk jie vos dešimtokai, šešiolikmečiai! Nuo adrenalino širdis pradėjo taip daužytis, kad maniau priepuolis ištiks...

Nėštumo testo juostelės dvi! Teigiamas! Bet tai kaip, kada vaikai galėjo prisižaisti! Ką dabar daryti? Kodėl? Juk jie dar patys vaikai! Kokia ateitis jų laukia. Ką pasakys žmonės?

Sunku nupasakoti, kokios mintys sukosi mano galvoje... 

Klausimų buvo daug, atsakymų nežinojau. Pradėjau gaudyt orą. Pamatęs išraudo net vyras – visas raudonas kaip burokas nuo sukilusio kraujospūdžio!

Tik mūsų sūnus ramus stovi ir šypsosi. Pasirodo, kad tai ne nėštumo testas, o greitasis COVID-19 antigeno testas!!! Draugė susirgo, todėl pasidarė tokį testą, kuris atrodo beveik taip pat, kaip ir nėštumo testas.

Aš, aišku, pradžioje nepatikėjau. Tai sūnus netgi parodė visą susirašinėjimą. Juokėsi už pilvo susiėmęs... Tik mums visai nebuvo juokinga.

Bet tai buvo gera pamoka mums visiems. Man – nelandžioti po svetimus kompiuterius. Vyrui buvo proga pasikalbėti su sūnumi apie apsaugos priemones! 

 

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.