Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Intymus vyro prašymas santuokos metinių proga pribaigė žmoną

Mano vyras, prisižiūrėjęs visokių „tiktokų“, tapo labai priekabus mano išvaizdai. Suprantu, kad metams bėgant nejaunėju ir nelieknėju. Tai mato ne tik jis, bet ir aš pati.

 Intymus vyro prašymas žmoną įvarė į neviltį.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
 Intymus vyro prašymas žmoną įvarė į neviltį.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
 Intymus vyro prašymas žmoną įvarė į neviltį.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
 Intymus vyro prašymas žmoną įvarė į neviltį.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
 Intymus vyro prašymas žmoną įvarė į neviltį.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
 Intymus vyro prašymas žmoną įvarė į neviltį.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Sandra

2021-11-21 18:40

Viskas čia suprantama, kad jam norisi matyti seksualią savo žmoną. Nepykau neįsižeidžiau, kai jis man pareiškė, kad mesčiau pilvą ir stangrinčiau šlaunis...

Man jo pilvas irgi ne prie širdies, tai abudu nutarėm sportuoti namuose ir mažiau traškučių valgyti. Dar tas karantinas visai padėjo laikytis disciplinos, tai jau po poros mėnesių mes pamatėm rezultatus.

Labai apsidžiaugiau, kad įtelpu į savo mergautinius drabužius, kuriuos jau buvau sudėjusi savo dukterėčiai... Bet vyrui to nepakako. Jam į akis kristi pradėjo mano pagurklis ir nukarusi veido oda.

Jetus, aš, kaip tikra kvailelė, iškart į kosmetologinį, ką čia darom, kaip čia taisom. Paprašiau draugų ir vyro gimtadienio dovanų – čekių ar grynų grožio procedūroms.

Pasidariau kelias botokso ir hialurono injekcijas... Na, dabar tai jau vyras bus patenkintas, galvoju. Jau mylės mane taip, kaip jaunystėje nemylėjo! Deja, jam mano naujas veidas nepadarė didelio įspūdžio.

„Kaip prikimštas kažko“, – tik tiek pakomentavo. Tai aišku, kad prikimštas, Karlai – chemijos, kad tik tau gražesnė būčiau!

Neseniai buvo mūsų vestuvių metinės. Aš užsimojau padaryti jam staigmeną ir sušokti geidulingą viliotinį. Paslapčia mokiausi iš interneto vaizdelių, kaip tai padaryti skoningiau ir erotiškiau. Nusipirkau seksualius apatinius – bus bomba, galvojau!

Mūsų 10-ųjų – alavinių – vestuvių metinių proga restorane užsisakėm skanią vakarienę, užsisakėme viešbutį su gražia miesto panorama. Ir prasidėjus vakaro programai išverčiau jį iš koto su savo šokiu!

Vyras, mačiau, buvo nepaprastai nustebintas. Sėdėjo išsižiojęs! Aš taip pat buvau laiminga – džiaugiausi, kad net ir po 10 metų sugebu jį dar nustebinti ir pamaloninti.

Tačiau kitą dieną mums pietaujant jis lyg tarp kitko pateikė netikėtą prašymą – išsibalinti savo, kaip čia gražiau pasakius... tą intymią vietelę, kur sėdmenų žandai susieina...

Mano pasirodymas buvo puikus, atidirbtas, tik jam vis vaizdą gadino tamsi tarpvietė... Štai, „tiktokuose“ dailiai besirangančių merginų užpakaliai tokie šviesūs, gražūs! Sako, gal ir tu norėtum pasišviesinti, išsibalinti?

Išbalinti? Kaip aš jam išsibalinsiu? Su skalbinių balikliu? Ar balinamąja dantų pasta?

Šitas vyro prašymas mane pribaigė! Kad ir kiek besistengčiau, kad ir ką bedaryčiau, nors ant blakstienų šokinėčiau, vis tiek jam bus blogai. Tokių nesąmonių prisigalvoja, kad net gėda žmogui pasakoti.

Žinot, ką aš jums pasakysiu? Tie „instagraminiai“ vaizdeliai su realaus pasaulio neatitinkančiais spalvotais filtriukais griauna žmonių santykius ir santuokas!

Vyrai prisižiūri ir svajoja apie tokius dalykus, kokių gyvenime nebūtų net susapnavę! Ir tiki, kad anapus ekrano gyvena tik dailios moterys, kurios pabunda su makiažu ir nelūžtančiais nagais, kurios puikuojasi savo gardžiausiais pyragais ir nuo jų nestorėja, kurių krūtys linguoja be silikono pagalvėlių ir kurios puikuojasi prieš kitus savo šviesiais tarpais tarp užpakalio žandų!

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.