Porų vakarėlyje atsidūrusi mergina neįtarė, kad šitaip baigsis Naujųjų vakaras – jį prisimena iki šiol Kviečiame dalyvauti konkurse ir laimėti prizus

Prieš keletą metų su keliomis jaunystės draugėmis sugalvojom susimatyti antrą Kalėdų dieną ir apsikeisti dovanėlėmis.

 Merginai Naujųjų metų pažadas išsipildė metams dar neprasidėjus.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
 Merginai Naujųjų metų pažadas išsipildė metams dar neprasidėjus.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
 Merginai Naujųjų metų pažadas išsipildė metams dar neprasidėjus.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
 Merginai Naujųjų metų pažadas išsipildė metams dar neprasidėjus.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Gabrielė

2021-12-13 20:00

Tuomet besėdint gimė kita mintis – Naujus sutikti tėviškėj, kaip senais laikais, o fejerverkų lipti žiūrėti į vieną iš miestelio apžvalgos vietų, kur eidavome būdamos paauglės.

Aišku, šventimas vyko su antromis pusėmis, ir, aišku, aš vienintelė buvau be antros pusės.

Iš esmės problemos tame nemačiau. Šventėm, bendravom, juokavom, ir kažkuris iš vaikinų pagarsino mintis, kad kaip čia aš vienintelė be antros pusės, nors vyriausia iš draugių.

Kitas pajuokavo, kad kartelę per daug iškėlusi.

Aišku, viską leidau juokais, bet šiek tiek ir suerzino. Vakarui įsibėgėjus pradėjom galvoti pažadus kitiems metams, ką nuveikti. Kai atėjo mano eilė, už mane pažadą pasakė kiti – susirasti antrą pusę...

O aš atsakiau, kad metai dar nesibaigė, galiu dar ir šiais susirasti! Vėl pasijuokėm, ir po kiek laiko ėjom stebėti fejerverkų.

Miestelio apžvalgos vieta tokiu metu sulaukdavo nemažai lankytojų, tad nenuostabu, kad jų buvo ir tada, kai atėjom. Su kažkokia ten buvusia kompanija pasisveikinom su Naujais metais, o jie pasirodė visai malonūs.

Bebendraujant toje kompanijoje vienas simpatiškas vyrukas kažkaip labiau su manimi bendravo negu kiti, labiau rodė dėmesį. Įsikalbėjom, pasirodo, jis gyvena tame pačiame mieste, kaip ir aš.

O kai pradėjom skaičiuoti sekundes iki Naujų, paklausė, ar gali mane pabučiuoti, nes visi aplinkui bučiuosis... Sutikau...

Paskui prieš išeinant apsikeitėm telefono numeriais. Taip savo pažadą susirasti antrą pusę ištesėjau dar tais pačiais metais ir mūsų draugystė trunka iki šiol.

Visada labai smagu prisiminti romantiškos pažinties aplinkybes. Turim tradiciją, kai per Kalėdas važiuojam į mano tėviškę, kelioms minutėms užlipam į tą apžvalgos vietą, kurioje ir susipažinom.

Prieš gražiausias žiemos šventes nutinka patys netikėčiausi ir gražiausi dalykai. Papasakokite savo romantiškiausią Kalėdų istoriją! Naujienų portalas lrytas.lt ir elektroninė parduotuvė Romantika.lt kviečia skaitytojus dalintis savo nepamirštamomis romantiškomis istorijomis ir laimėti vertingus prizus! Skelbiame rašinių konkursą „Romantiškiausios Kalėdų istorijos“. Viskas, ką jums reikia padaryti – aprašyti savo nepamirštamiausią istoriją, nutikusią per gražiausių žiemos švenčių laikotarpį. Rašinius siųskite bendraukime@lrytas.lt.

Net 3 pirmų vietų laimėtojai gaus 200 eurų romantika.lt kuponus atributams nepamirštamai nakčiai! Nugalėtojai bus skelbiami sausio 5 dieną.

Visos atsiųstos istorijos portale galės būti skelbiamos anonimiškai. Portalas lrytas.lt pasilieka teisę neskelbti istorijų, neatitinkančių LR teisės aktų.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.