Dingusios dovanos detektyvas baigėsi didžiule gėda: teko atsiprašyti

Prieš šventes užsisakiau iš vieno platintojo prekių – chalatą, rankšluosčių, patalynės komplektų, lovatiesių, stalo servetėlių, staltiesių. Visos tos prekės, savaime suprantama, buvo skirtos kalėdinėms dovanoms.

 Dingusios dovanos detektyvas baigėsi didžiule gėda.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
 Dingusios dovanos detektyvas baigėsi didžiule gėda.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
 Dingusios dovanos detektyvas baigėsi didžiule gėda.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
 Dingusios dovanos detektyvas baigėsi didžiule gėda.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Aušra

Dec 17, 2021, 9:07 PM, atnaujinta Dec 18, 2021, 7:50 PM

Visas jas užsakiau gana anksti – spalį, tikrai ne paskutinę minutę. Ir visos dovanos atkeliavo laiku, dar lapkričio mėnesį. Išskyrus vieną – chalatą, kurį ketinau dovanoti savo brangiausiajam.

Atėjo gruodis. Pradėjau nerimauti. Dovanos kaip negavau, taip negavau. Prašiau platintojams. Jie atrašė, kad susisieks su kurjeriais.

Po poros dienų parašė, kad dovana jau yra pristatyta!

Aš įsiutau – kaip pristatyta?! Niekas man nieko nepristatė, nieko negavau!

Man mandagiai parašo, kad vėl susisieks su kurjeriais dėl detalių. Praeina dar pora dienų. Aš jau visiškame strese, iki Kalėdų vos savaitė, o aš vyrui dovanos dar neturiu ir nežinia, kur ji dingo!

Sulaukiu laiško, kuriame dar kartą rašoma, kad kurjeris pristatė mano siuntinį nurodytu adresu.

Taip, siuntas aš gavau per kelis kartus. Vežė man prekes ir po vieną, ir po kelias. Ir ką aš žinau, už kelias man ten pakišdavo pasirašyti. Nelupau prie kurjerio dėžių paskaičiuoti, kiek ten tų prekių pristatė ir kokių. Pasirašai ir tik tada eini lupti pakuočių.

Tuomet ne juokais įsiutau. Pagrasiau, kad nenoriu kreiptis į trečias šalis dėl dingusios prekės. Nes jei ji ne pas mane, tai vadinasi arba pas kurjerį, arba pas kažką kitą pristatyta.

Tuomet parašiusi piktą laišką ir laukdama atsakymo nervingai vaikštinėjau visą dieną galvodama, ką reikės daryti, jei chalatas taip ir neatsiras... Mano kalėdinė staigmena žlugo!

Nutariau išeiti pasivaikščioti ir pakvėpuoti grynu oru. Tuo pačiu nusprendžiau nunešti savo vieną paltą į valyklą. Atsidarau spintą ir nutirpstu – dėžė... Atplešiu ją – chalatas.

Kaip paaiškėjo, siuntą tąkart paėmė mano vyras, o aš tuo metu galbūt maudžiausi, galbūt kažką veikiau kitame kambaryje ir negirdėjau. Žinučių apie gautas siuntas tomis savaitėmis gaudavau vieną po kitos, todėl, ko gero, ir neatsekiau, kad atėjo visos mano užsakytos prekės.

Kodėl vyras padėjo tą dėžę paltų spintoje, neturiu žalio supratimo. Po to pamiršo man pasakyti. Aš jam irgi nieko nesakiau, nes kaip čia sakysi, kad jo dovana dingo...

Žodžiu, rašau šį laišką, nors labai gėda. Gėda dėl savo elgesio, dėl kurio labai gailiuosi. Visiems būtų gėda... Gyvenime dabar to nedaryčiau.

Nežinau, ką apie mane galvoja kurjeris ir su manimi bendravusi klientų aptarnavimo specialistė. Teko atsiprašyti. Spėju, kad ne vienos mano laiškai kurkeriams ir platintojams prieš tokias šventes gadina nuotaiką.

Džiaugiuosi, kad ši mano istorija – su laiminga kalėdinės staigmenos pabaiga! Sakyčiau, kad netgi įvyko kalėdinis stebuklas!

Norėčiau visų paprašyti mažiau niurzgėti ir būti supratingesniais prieš šventes. Gaila, kad pati tai per vėlai supratau.

Prieš gražiausias žiemos šventes nutinka patys netikėčiausi ir gražiausi dalykai. Papasakokite savo romantiškiausią Kalėdų istoriją! Naujienų portalas lrytas.lt ir elektroninė parduotuvė Romantika.lt kviečia skaitytojus dalintis savo nepamirštamomis romantiškomis istorijomis ir laimėti vertingus prizus! Skelbiame rašinių konkursą „Romantiškiausios Kalėdų istorijos“. Viskas, ką jums reikia padaryti – aprašyti savo nepamirštamiausią istoriją, nutikusią per gražiausių žiemos švenčių laikotarpį. Rašinius siųskite bendraukime@lrytas.lt.

Net 3 pirmų vietų laimėtojai gaus 200 eurų romantika.lt kuponus atributams nepamirštamai nakčiai! Nugalėtojai bus skelbiami sausio 5 dieną.

Visos atsiųstos istorijos portale galės būti skelbiamos anonimiškai. Portalas lrytas.lt pasilieka teisę neskelbti istorijų, neatitinkančių LR teisės aktų.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.