Po šventės vaizdų pirtyje svečiai net išsitraukė kameras: „Kitaip būtų nepatikėję“

Mano vyro gimtadienis yra tarpušvenčiu. Visi dažniausiai būna jau įšilę po Kalėdų, bet dar ne tokie pavargę, kaip po Naujųjų sutikimo. Todėl visi gimtadieniai dažniausiai būna sutinkami audringai.

 Pirtis. Vakarėlis. Vyrai.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
 Pirtis. Vakarėlis. Vyrai.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
Šarkus savo sodyboje.Sodyba ,pirtis<br>R.Jurgaičio nuotr.
Šarkus savo sodyboje.Sodyba ,pirtis<br>R.Jurgaičio nuotr.
Šarkus savo sodyboje.Sodyba ,pirtis<br>R.Jurgaičio nuotr.
Šarkus savo sodyboje.Sodyba ,pirtis<br>R.Jurgaičio nuotr.
Šarkus savo sodyboje.Sodyba ,pirtis<br>R.Jurgaičio nuotr.
Šarkus savo sodyboje.Sodyba ,pirtis<br>R.Jurgaičio nuotr.
 123rf.com asociatyvioji nuotr.
 123rf.com asociatyvioji nuotr.
Vanta.Vantos.Kubilas.Pirtis.<br>P.Lileikio nuotr.
Vanta.Vantos.Kubilas.Pirtis.<br>P.Lileikio nuotr.
Daugiau nuotraukų (6)

Ramunė

Dec 18, 2021, 8:06 PM, atnaujinta Dec 19, 2021, 9:17 AM

Vyro 40 jubiliejų užpernai atšventėme taip audringai, kad maža nepasirodė. Išsinuomojome sodybą, užsikūrėme pirtį. Buvo taip gražu ir jauku – namas buvo papuoštas lemputėmis, pro langus matėsi sniegyne paskendęs ežeras, netoliese rūko dūmai iš pirtelės. Vakarėlis turėjo būti romantiškas!

Deja, bet vyras į savo jubiliejų nusprendė pasikviesti savo jaunystės draugus, kelis klasiokus ir grupiokus, su kuriais jau seniai nebendravo, tačiau kažkodėl panoro atkurti ryšį. Čia buvo jo didžiausia klaida.

Tik kai kurie svečiai taip įsijautė prisiminę jaunystės laikus, kad pasirodė visu gražumu. Arba, tiksliau, visu baisumu.

Kai vakare jau buvo suvalgyti šašlykai ir sudainuota „Ilgiausių metų“, ne visi skirstėsi miegoti. Kadangi sodybos name jau buvo paskelbtas ramybės metas, dalis svečių persikėlė pabaliavoti į pirtelę.

Pirmiausiai, vienas grupiokas nusprendė „pakibinti“ draugų žmonas. Pradėjo pirtyje kutenti, graibaliotis. Tai, aišku, labai nepatiko jų vyrams. Šie ėjo aiškintis. Apsistumdė.

Aistroms lyg ir aprimus, vyrai sėdo prie stalo rimtiems pokalbiams su užkanda. Tuomet vėl dėl kažko susikibo, ir šįkart jau nebebuvo juokinga. Kitas vyro buvęs grupiokas išsitraukė iš kažkur ginklą.

Man net širdis sustojo iš siaubo. Nežinojau, ko iš to žmogaus laukti ir tikėtis. Kiti, ne tokie blaiviai mąstantys, taip nesijaudino ir puolė muštis... Tas grupiokas, nors ir su šautuvu, nebuvo toks drąsus. Išbėgo pusplikis į lauką, pradėjo šaudyti į orą...

Vyras su kitais pusplikiais draugais puolė jį vytis... Kadangi buvo žiema, slidu, kažkas paslydo, pargriovė kitus. Žodžiu, iš toliau vaizdas atrodė siaubingai – vienas šaudo, kiti voliojasi ant žemės... Maniau, gal ką jau pakirto kulka ir sužeidė, pradėjau rėkti. Laimei, niekas nesusižeidė.

Nubudo name miegoję vaikai, sukruto ir kiti miegoję svečiai. Išsigandę kai kurie net išsitraukė kameras ir pradėjo filmuoti tai, kas vyksta. Kitaip būtų niekas nepatikėję.

Šaulys buvo greit nukenksmintas – vyrukai sugavo jį ir atvėsino aistras išmaudę šaltame ežero vandenyje.

Kažkas norėjo kviesti policiją, bet vyras įkalbėjo to nedaryti. Viską gražiai užglaistė. Svečiai išsiblaivė, išvėdino galvas, atsiprašė...

O mes dabar šią istoriją pamename kaip juodojo humoro filmą su laiminga pabaiga. Jei ne filmuoti vaizdai, tikrai nepatikėtume tuo, kas įvyko!

Prieš gražiausias žiemos šventes nutinka patys netikėčiausi ir gražiausi dalykai. Papasakokite savo romantiškiausią Kalėdų istoriją! Naujienų portalas lrytas.lt ir elektroninė parduotuvė Romantika.lt kviečia skaitytojus dalintis savo nepamirštamomis romantiškomis istorijomis ir laimėti vertingus prizus! Skelbiame rašinių konkursą „Romantiškiausios Kalėdų istorijos“. Viskas, ką jums reikia padaryti – aprašyti savo nepamirštamiausią istoriją, nutikusią per gražiausių žiemos švenčių laikotarpį. Rašinius siųskite bendraukime@lrytas.lt.

Net 3 pirmų vietų laimėtojai gaus 200 eurų romantika.lt kuponus atributams nepamirštamai nakčiai! Nugalėtojai bus skelbiami sausio 5 dieną.

Visos atsiųstos istorijos portale galės būti skelbiamos anonimiškai. Portalas lrytas.lt pasilieka teisę neskelbti istorijų, neatitinkančių LR teisės aktų.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.