Mylimojo buvusiąją išvydo ten, kur visai nesitikėjo: „Tai vedė iš proto“

Ši istorija man nutiko prieš keletą metų. Mano vaikinas nusprendė pasikviesti mane pas savo tėvus. Aš labai nudžiugau, nes tai reiškė, kad mūsų santykiai rimti ir jis nori pristatyti mane savo tėvams per pačias šventes!

 Mergina nustebo, kai išvydo savo mylimojo kambarį.
 Mergina nustebo, kai išvydo savo mylimojo kambarį.
 Mergina nustebo, kai išvydo savo mylimojo kambarį.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
 Mergina nustebo, kai išvydo savo mylimojo kambarį.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Ramunė

2021-12-20 20:20, atnaujinta 2021-12-21 18:08

Na ką, išsipuošiau, prisirinkau dovanėlių visiems šeimos nariams (mamai, tėčiui, sesei, močiutei ir mylimajam). Kai atvykau, visi jau buvo susirinkę ir manęs laukė.

Labai šiltai sutiko, apkabino, pabučiavo, aprodė namus. Tačiau kai pamačiau savo mylimojo kambarį, net sustingau. Ant sienos puikavosi jo šeimos nuotrauka, tarp šeimos narių šalia mano vaikino sėdėjo ir jo buvusi mergina!

Dar paklausiau draugo, ką jis čia apsikabinęs, gal pusseserę? O jis kažką numykė, kad nesvarbu ir pamirščiau.

Tada išstojo jo mama ir paaiškino, kad čia buvusi mergina, dėl kurios jis buvo pametęs galvą. Fotografuota per Kalėdas, kai dar senelis buvo gyvas. O daugiau nuotraukų visi kartu esą taip ir nepasidarė, todėl taip ir saugo tą brangią akimirką.

Aišku, tą akimirką tiesiog degiau iš pykčio. Ar čia normalu, kad jo kambaryje į mus spokso ne tik jo sesers, senelės, bet ir buvusios mylimosios akys...

Stojo nejauki tyla, kurią nutraukė močiutė, pakvietusi mane prie stalo pasivaišinti. Negana to, ji dar ir pavadino mane buvusiosios vardu! Aš suprantu, kad senas žmogus, daug ko neprisimena ar netgi nebesupranta, bet nuotaika tikrai buvo sugadinta.

Ir ji vis subjurdavo kaskart, kai tik pas juos nuvažiuodavau į svečius. Tas į dabartinius santykius žvelgiantis praeities šešėlis mane vesdavo iš proto. Negalėdavau netgi miegoti jo kambaryje - kaskart įėjusi nukabindavau tą nuotraukos rėmelį...

Tačiau šiemet mano vaikinas sugalvojo išeitį – nusifotografuoti visiems kartu ir padaryti nuotrauką, kurioje esu ir aš su visais šeimos nariais. Taip, senelio toje nuotraukoje jau nebus, bet būsiu aš, dar vienas pilnateisis šeimos narys! Kadangi ketiname su mylimuoju susituokti, tikimės, kad šį mūsų poelgį supras jo šeima. 

Prieš gražiausias žiemos šventes nutinka patys netikėčiausi ir gražiausi dalykai. Papasakokite savo romantiškiausią Kalėdų istoriją! Naujienų portalas lrytas.lt ir elektroninė parduotuvė Romantika.lt kviečia skaitytojus dalintis savo nepamirštamomis romantiškomis istorijomis ir laimėti vertingus prizus! Skelbiame rašinių konkursą „Romantiškiausios Kalėdų istorijos“. Viskas, ką jums reikia padaryti – aprašyti savo nepamirštamiausią istoriją, nutikusią per gražiausių žiemos švenčių laikotarpį. Rašinius siųskite bendraukime@lrytas.lt.

Net 3 pirmų vietų laimėtojai gaus 200 eurų romantika.lt kuponus atributams nepamirštamai nakčiai! Nugalėtojai bus skelbiami sausio 5 dieną.

Visos atsiųstos istorijos portale galės būti skelbiamos anonimiškai. Portalas lrytas.lt pasilieka teisę neskelbti istorijų, neatitinkančių LR teisės aktų.

 

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.