Troleibuse sutikto nepažįstamojo poelgis pribloškė vilnietę: „Tai buvo neįtikėtina“

Prieš septynerius metus, šaltą žiemos dieną, dar būdama studentė po paskaitų vykau į darbą Vilniaus centre. Kaip įprastai, įlipusi į troleibusą atsisėdau tokioje vietoje, kur gerai matyčiau įlipančius ir išlipančius žmones.

Vaikino poelgis išlipus iš troleibuso nustebino merginą.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
Vaikino poelgis išlipus iš troleibuso nustebino merginą.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
Vaikino poelgis išlipus iš troleibuso nustebino merginą.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Vaikino poelgis išlipus iš troleibuso nustebino merginą.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Dec 21, 2021, 8:00 PM

Neilgai pavažiavus, troleibusas sustojo kitoje stotelėje ir į jį įlipo aukštas, tamsių garbanotų plaukų, tvarkingai atrodančia barzda vaikinas. Jis atsisėdo kiek toliau, tačiau priešais mane, todėl puikiai galėjome vienas kitą matyti.

Atsisėdęs jis išsitraukė ausinukus, išsiėmė knygą ir pradėjo skaityti. Tą kartą pagalvojau: klausosi muzikos ir skaito knygą vienu metu? Įdomu. Nejučiomis pradėjau į jį žiūrėti ir sekti kiekvieną jo judesį verčiant knygos lapus.

Staiga jis pažvelgė į mane. Akių nuleisti nesuspėjau, tad žvilgsniai susitiko, vienas kitam nusišypsojome... Jis skaitė toliau, tačiau mūsų akys susitikdavo vis dažniau.

Kelionė, paprastai trunkanti pusvalandį, tą kartą prabėgo per kelias minutes. Atsistojau prie durų ir laukiau, kol troleibusas sustos stotelėje, kurioje man reikėjo išlipti. Instinktyviai vis kas kelias sekundes atsisukdavau į jo pusę, jis vis žiūrėjo į mane. Nebeskaitė.

Staiga pajutau, kad jo ranka įsikibo į turėklą šalia manosios – nesupratau, tačiau mano širdis tą kartą pradėjo plakti greičiau.

Susijaudinusi skubėjau išlipti, jis kelis žingsnius sekė mane iš paskos, kol išgirdau „Labas“. Visa nutirpau, atsisukau ir pamačiau jį, nusišypsojau ir atsakiau jam tuo pačiu. Kadangi tą dieną labai snigo ir buvo šalta, pokalbis truko trumpai. Jam paklausus, kur skubu, atsakiau, kad į darbą ir palinkėjau jam gražios dienos.

Nuėjus į darbą dar kelias valandas galvojau apie sutiktą nepažįstamąjį. Bet tuo viskas dar nesibaigė. Po kelių valandų gavau pranešimą į „Facebook“, mat gavau naują kvietimą draugauti. Atsidariusi pranešimą pamačiau, kad tai tas pats žmogus, kurį sutikau troleibuse.

Tai buvo neįtikėta. Galvoje virė mintys, kaip jis mane sugebėjo rasti? Ankščiau nebuvome vienas kito matę, nieko apie mane nežinojo, net vardo!

Buvau tikrai nustebusi jo atkaklumu. Vėliau sekė kelių mėnesių žavūs susirašinėjimai, romantiški pasivaikščiojimai.

Kaip paaiškėjo vėliau, vaikinas ieškojo per įvairias studentų grupes ir ten mane rado... Kadangi abu važiavome iš Saulėtekio, tai suprato, jog galėčiau būti studentė ir gyventi bendrabutyje. Spėjimas pasiteisino.

Nors laikui bėgant mūsų keliai išsiskyrė, iki šiol nepamištu šio romantiško susipažinimo!

Prieš gražiausias žiemos šventes nutinka patys netikėčiausi ir gražiausi dalykai. Papasakokite savo romantiškiausią Kalėdų istoriją! Naujienų portalas lrytas.lt ir elektroninė parduotuvė Romantika.lt kviečia skaitytojus dalintis savo nepamirštamomis romantiškomis istorijomis ir laimėti vertingus prizus! Skelbiame rašinių konkursą „Romantiškiausios Kalėdų istorijos“. Viskas, ką jums reikia padaryti – aprašyti savo nepamirštamiausią istoriją, nutikusią per gražiausių žiemos švenčių laikotarpį. Rašinius siųskite bendraukime@lrytas.lt.

Net 3 pirmų vietų laimėtojai gaus 200 eurų romantika.lt kuponus atributams nepamirštamai nakčiai! Nugalėtojai bus skelbiami sausio 5 dieną.

Visos atsiųstos istorijos portale galės būti skelbiamos anonimiškai. Portalas lrytas.lt pasilieka teisę neskelbti istorijų, neatitinkančių LR teisės aktų.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.