Pamačius, ką valgo mylimojo šeima, dingo apetitas: „Man tai nepriimtina“

Žmonės, esu pasimetusi ir didelėje neviltyje.

 Šventiniai šeimos patiekalai merginai nepriimtini.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
 Šventiniai šeimos patiekalai merginai nepriimtini.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
 Šventiniai šeimos patiekalai merginai nepriimtini.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
 Šventiniai šeimos patiekalai merginai nepriimtini.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Karina

Dec 26, 2021, 5:37 PM

Esmė tokia, kad gyvename ne Lietuvoje. Vaikino šeima – gausi ir palaikanti labai artimus santykius. Iš jo pasakojimų žavėjausi ir gėrėjausi tokiu stipriu ryšiu tarp tėvų, vaikų, brolių ir seserų.

Visi bendrauja bendruose „chatuose“, siunčia vieni kitiems labos nakties ir dalinasi nuotraukomis iš užfiksuotų dienos įspūdžių.

Deja, bet mūsų pažintis nebuvo tokia, kokios tikėjausi. Mano vaikinas man nepasakė, kad jie daugiausiai valgo tik arklieną... Aš mėsos beveik nevalgau, juo labiau arklienos, savo vaikiną perspėjau, kad man tai nepriimtina, o jiems tai – delikatesas, svarbiausia virtuvės dalis.

Prie stalo man net dingo apetitas. Neturėjau, ką į burną įsidėti. Kepsniai, dešros ir dešrelės, sumuštinukai, net salotos, ir tos su arklienos mėsa. 

Kai paklausiau vaikino, ar turi ko nors vegetariško, šis atkirto, kad turiu priimti jo šeimos papročius ir gilias tradicijas, nusileisti savo principams. Jei aš nepriimu jo šeimos, istorijos, nepriimu ir jo.

Bet man valgyti arklį, tai tas pats, kas šunį ar katę – negaliu prisiversti įsidėti į burną. Negaliu niekaip.

Kai būname dviese, tai jis manęs to daryti neverčia. Galiu valgyti, ką tik noriu. Bet lankantis pas jo šeimą privalau priimti ir jos taisykles. Man net verkti norisi, nežinau, ką daryti.

Kai sėdime prie stalo, visi šnairuoja į mane, tarsi daryčiau nusikaltimą. Suprantu, kad rodau nepagarbą atsisakydama jų močiutės gamintos arklienos, bet argi jie patys taip pat elgiasi nepagarbiai versdami valgyti tai, kas man nepriimtina?

Ką daryti? Nejau tai reikės kentėti visą laiką, jei tik mums pavyks išgyventi šiuos barnius ir tęsti santykius?

Prieš gražiausias žiemos šventes nutinka patys netikėčiausi ir gražiausi dalykai. Papasakokite savo romantiškiausią Kalėdų istoriją! Naujienų portalas lrytas.lt ir elektroninė parduotuvė Romantika.lt kviečia skaitytojus dalintis savo nepamirštamomis romantiškomis istorijomis ir laimėti vertingus prizus! Skelbiame rašinių konkursą „Romantiškiausios Kalėdų istorijos“. Viskas, ką jums reikia padaryti – aprašyti savo nepamirštamiausią istoriją, nutikusią per gražiausių žiemos švenčių laikotarpį. Rašinius siųskite bendraukime@lrytas.lt.

Net 3 pirmų vietų laimėtojai gaus 200 eurų romantika.lt kuponus atributams nepamirštamai nakčiai! Nugalėtojai bus skelbiami sausio 5 dieną.

Visos atsiųstos istorijos portale galės būti skelbiamos anonimiškai. Portalas lrytas.lt pasilieka teisę neskelbti istorijų, neatitinkančių LR teisės aktų.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.