Po skaudžių skyrybų sulaukė svajonių Kalėdų: tokios mylimojo staigmenos nesitikėjo

Su draugu jau esame kartu ilgai. Jis žmogus, kuriuo galiu pasikliauti visu 100 proc. Aš tikrai nemaniau, kad egzistuoja tokie rūpestingi, mylintys vyrai. Man tikrai pasisekė.

Mylimasis per Kalėdas nustebino netikėta staigmena.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
Mylimasis per Kalėdas nustebino netikėta staigmena.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Asta

Dec 30, 2021, 7:50 PM

Nors priešistorė nebuvo tokia maloni. Gimus vaikeliui, teko jau kartą patirti skyrybas. Liaudiškai tariant, buvo „įstatyti ragai“. Tačiau kaip katinas išsilaiziusi žaizdas sutikau Jį.

Taip, tą patį, apie kurį rašiau istorijos pradžioje. Gyvenimas tuo ir įdomus, kad tenka patirti visko, ir skausmo, ir džiaugsmo, ir spalvų, kutenančių rutiną.

Išaušo Kalėdų rytas. Kaip ir kasmet, tik pabudę visi trys bėgome po Kalėdų egle „neršti“ Kalėdų dovanų. Tikrai nieko nenutuokiau.... Priplėšėme krūvas pakavimo popieriaus, pasidžiaugėme, kad buvom visi tikrai labai geri, kad Kalėdų seneliukas nepašykštėjo dovanų.

Jau ėjau rinkti šiukšlių, kuomet mano antroji pusė prie eglutes tik klupt ant kelio! Išsitraukęs eglutės šakose paslėptą mini dėžutę ir ją atidaręs tarė: „Ar būsi mano gyvenimo dovana?“

Tai pačios stebuklingiausios, įsimintiniausios Kalėdos!!! Stebuklai yra šalia mūsų. Visur. Tik reikia juos visur pastebėti.

Mano stebuklai yra mano vaikas, antroji pusė, tėvai, kurie vaikšto dar žeme, ir sese kurią labai branginu. Noriu palinkėti tikėti stebuklais, nes jie aplink mus.

Prieš gražiausias žiemos šventes nutinka patys netikėčiausi ir gražiausi dalykai. Papasakokite savo romantiškiausią Kalėdų istoriją! Naujienų portalas lrytas.lt ir elektroninė parduotuvė Romantika.lt kviečia skaitytojus dalintis savo nepamirštamomis romantiškomis istorijomis ir laimėti vertingus prizus! Skelbiame rašinių konkursą „Romantiškiausios Kalėdų istorijos“. Viskas, ką jums reikia padaryti – aprašyti savo nepamirštamiausią istoriją, nutikusią per gražiausių žiemos švenčių laikotarpį. Rašinius siųskite bendraukime@lrytas.lt.

Net 3 pirmų vietų laimėtojai gaus 200 eurų romantika.lt kuponus atributams nepamirštamai nakčiai! Nugalėtojai bus skelbiami sausio 5 dieną.

Visos atsiųstos istorijos portale galės būti skelbiamos anonimiškai. Portalas lrytas.lt pasilieka teisę neskelbti istorijų, neatitinkančių LR teisės aktų.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.