Poros pareiškimas per šventes įsiutino: „Giminės dabar nesikalba“

Kasmet Kūčias, Kalėdas sutikdavome su savo giminėmis. Tačiau su vyru šiais metais nusprendėme švęsti atskirai nuo tėvų, senelių, dėdžių, tetų. Nes, na, nutarėme išsinuomoti namelį miške ir pasidžiaugti smagiomis Kalėdomis prie židinio – apie tokias abudu svajojome nuo vaikystės, kai žiūrėdavome kalėdinius filmus.

 Pora prieš šventes giminėms pranešė naujieną, kuri nepradžiugino nė vieno.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
 Pora prieš šventes giminėms pranešė naujieną, kuri nepradžiugino nė vieno.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
 Pora prieš šventes pranešė naujieną, kuri nepradžiugino nė vieno giminaičio.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
 Pora prieš šventes pranešė naujieną, kuri nepradžiugino nė vieno giminaičio.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Luka

Dec 30, 2021, 12:10 AM, atnaujinta Jan 1, 2022, 1:37 PM

Tiek mano, tiek vyro tėvai gyvena mieste. Nedideliuose butuose. Mes turim didelį šunį.

Todėl kiekvienąkart vykstant pas vienus ar kitus tėvus būna vienas vargas nakvoti. Nes brangiausiojo tėvai laiko porą kačių, o mano tėvai – šunį. Abu gyvūnai nėra svetingi kitiems gyvūnams, todėl ramybės dėlei tenka užsisakyti kokį butą pas svetimus žmones arba tą pačią dieną važiuoti atgal namo.

Tik toks blaškymasis per kelias vietas, na, vargina. Be to, per šventes ir nuomos kainos išpūstos. Todėl su vyru nusprendėme pasidovanoti ne „priverstinę“ nakvynę kokiame nugyvename bute, o kokybišką ir romantišką laiką jaukioje sodyboje.

Labai džiaugėmės tokiu savo pasirinkimu. Per tuos darbus mažai būname dviese, tad kelios dienos romantiškoje sodyboje atrodė tobula dovana sau ir vienas kitam. Pirmosios dviese! Na, trise, jei skaičiuotume ir mūsų keturkojį šeimos narį.

Tačiau toks mūsų sprendimas pasirodė tikru akibrokštu mūsų tėvams. Vyro mama, tetos ir kiti giminės dabar net nesikalba, kad neatvykom jų aplankyti. Verkė net, kad čia gal jau paskutinės jų Kalėdos, o mes juos paliekam dar gyvus...

Mano tėvai sureagavo panašiai. Visai mūsų nesuprato, kodėl šventes norėjome sutikti dviese, o ne su giminaičiais.

Nors jų tikrai neapleidžiam. Lankom kas mėnesį bent jau tikrai. Tikrai susitinkam ne tik per Kalėdas kartą metuose. 

Tikiuosi, kad giminaičiai atsileis. O mes džiaugiamės atšventę mūsų pačias gražiausias ir romantiškiausias Kalėdas, per kurias netrūko sniego, žaidimų pusnyse, relakso karštame vandens kubile, jaukumo prie židinio.

Prieš gražiausias žiemos šventes nutinka patys netikėčiausi ir gražiausi dalykai. Papasakokite savo romantiškiausią Kalėdų istoriją! Naujienų portalas lrytas.lt ir elektroninė parduotuvė Romantika.lt kviečia skaitytojus dalintis savo nepamirštamomis romantiškomis istorijomis ir laimėti vertingus prizus! Skelbiame rašinių konkursą „Romantiškiausios Kalėdų istorijos“. Viskas, ką jums reikia padaryti – aprašyti savo nepamirštamiausią istoriją, nutikusią per gražiausių žiemos švenčių laikotarpį. Rašinius siųskite bendraukime@lrytas.lt.

Net 3 pirmų vietų laimėtojai gaus 200 eurų romantika.lt kuponus atributams nepamirštamai nakčiai! Nugalėtojai bus skelbiami sausio 5 dieną.

Visos atsiųstos istorijos portale galės būti skelbiamos anonimiškai. Portalas lrytas.lt pasilieka teisę neskelbti istorijų, neatitinkančių LR teisės aktų.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.