Intriguojanti paslaptis sugundė vyrą susitikti su simpatija: kitą rytą atsibudo išpiltas prakaito

Mano romantiškiausia Kalėdų istorija. Ji prasidėjo ne bet kur, o internete, vėliau persikėlė iš interneto į Vilniaus miestą, nuo kurio nutolusi Astravo atominė elektrinė panašiu atstumu, kaip Trakai. Ta milžiniška atominė aistra kilo iš šviesolaidžiu sklindančių megabitų.

 Vaikinas nesitikėjo, kad internetinė pažintis peraugs į karštą romaną.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
 Vaikinas nesitikėjo, kad internetinė pažintis peraugs į karštą romaną.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
 Vaikinas nesitikėjo, kad internetinė pažintis peraugs į karštą romaną.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
 Vaikinas nesitikėjo, kad internetinė pažintis peraugs į karštą romaną.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Darius

Jan 4, 2022, 8:40 PM, atnaujinta Jan 25, 2022, 2:30 PM

Už lango siaučia žiema kartu su pandemija, o namuose siaučia kone vasara be pandemijos, nes šildymo sezono pradžia buvo ankstyva, o kambaryje nėra jokių galimybių kontaktams – pats savęs virusu neužkrėsčiau.

Tad kol siautė ta minusinė temperatūra kažkur kitioje lango pusėje, aš tą vakarą, kaip koks šiuolaikinis medžiotojas, pirmiausiai atsikėliau nuo sofos ir nuėjau iki šaldytuvo. Sukaupiau visas jėgas ir atidariau sunkias baltas „Snaigės“ duris ir ieškodamas grobio peržvelgiau įšalusias lentynas.

Tikriausiai daug kas spėtų, kad tenais turėjau pastebėti alaus skardinę ir rūkytą mamuto šoninę. Deja, šįkart turėjau tenkintis kuklesniu grobiu – arbūzų skonio nealkoholiniu alaus kokteiliu ir vytintu jautienos gaminiu.

Su visu grobiu išsitiesiau ant sofos… Tada, kaip tikras šiuolaikinis dvikojis primatas, išsitraukiau telefoną ir nespėjus net jo atrakinti ekrano nutvieskė pranešimas, kad „Rūta nori bendrauti su manimi“.

Programėlės priminime įsakmiai parašyta, jog nepaleisčiau Rūtos iš akiračio. Kas ta Rūta? Nepamenu jokios Rūtos. Atrakinus telefoną paaiškėjo ta intriguojanti paslaptis. Rūta – tai mergina iš pažinčių programėlės. Su Rūta esame suporuoti virtualiai. Aš patikau Rūtai, o ir Rūta patiko man. Nors ne visai taip.

Atsikandau jautienos gaminio ir prisiminiau, kad tiesiog praeitą vakarą pažinčių programėlėje spaudinėjau, jog patinka visos iš eilės pasirodančios panelės. Pernelyg net netyrinėjau tų profilių, nes nelabai turėjau noro švaistyti savo vakaro skaitydamas apie merginas, kurios neturi ir greičiausiai neturės jokios vertės mano gyvenime.

Toje programėlėje kaip karuselėje sukosi tūkstančiai profilių su tūkstančiais merginų nuotraukų ir tūkstančiais visokiausių keistų aprašymų… Šiuolaikinės panelės savo figūras tikriausiai dailino įvairiais filtrais, įvairiais tinkamai parinktais šviesos kritimo kampais ar net profesionaliomis fotografijų redagavimo programomis.

Nors kažin ar kas nori naudoti daug dėmesio prašančias programas, kai pilnas internetas jau paruoštų filtrų – tik imk ir naudok. Kai kurie filtrai net krūtinę padidina ar klubus praplečia, jeigu nori panašumo su Kardašianų klanu.

Nurijau arbūzų skonio nealkoholinio kokteilio gurkšnį ir pamačiau daug Rūtos figūros trūkumų, o čia juk keliamos pagražintos gražiausios nuotraukos. Tad kaip ta mergina atrodo tikrovėje? Bet mane jau tuo metu svaigino nealkoholinis kokteilis ir aš nusprendžiau, jog dar ne vakaras ir bandysiu laimę.

Mums buvo lemta susiporuoti, o ir telefonas įkyriai vis priminė apie šitą atsitiktinį ir stebuklingą sielų susijungimą, tiesa, kol kas virtualų. Kažkur kieme driokstelėjo fejerverkų salvės, o tai įpūtė prieššventinę nuotaiką. Driokstelėjau ir aš kelias žinutes Rūtai, įterpdamas į susirašinėjimą kelis internete surastus juokingus animuotus paveikslėlius.

Šie, matyt, Rūtai labai patiko, nes ji atsakydama naudojo daug šypsniukų. Pasiūliau susitikti ir susipažinti artimiau. Ji pabrėžė, kad vienos nakties nuotykių neieško ir viskas turi būti rimta. Bet aš juk labai rimtas šiuolaikinis vyras, o ne koks primatas iš akmens amžiaus, kuris laksto pusnuogis su kuoka rankoje. Gi valgau vytintą jautienos gaminį, o ne mamuto šoninę.

Ir štai, išvydau Rūtą tikrovėje – pasijutau ne tik homo sapiens, bet ir homo erectus. Įžengė ji į mano pasaulį sudrebindama buto trečiame aukšte grindis po kojomis. Viskas persikėlė iš interneto į dviejų kambarių butą sostinėje. Pagaliau sielos galėjo susijungti ne tik beorėje virtualioje erdvėje, tačiau ir realybėje ant sofos arba pasinėrus į bėgančio dušo srovę.

Bet tam turėjome susiliesti, o tai atrodė gana keblu, nes aplinkui siautė pandemija. Na, mes vienas kito nepažįstame ir neaišku, kiek ir kokių turėjome kontaktų iki šio susitikimo. Ar verta buvo rizikuoti? Buvome be jokių apsaugų – be kaukių, o juo labiau respiratorių. Iki tol taip laikiausi rekomendacijų: vengiau nereikalingų kontaktų, net maisto kurjeriui neatidarydavau durų, o čia taip atvirai ir valiūkiškai ketinome pasielgti.

Bet ta ore tvyranti šventinė nuotaika šiuolaikinio vyro kūne buvo daug stipresnė už pandemiją ir galiausiai triumfavo. Atominis potraukis. Tikriausiai apsikeitėme virusais, o kartu ir kažkokia meilės atmaina. Tuo metu dar burnoje jaučiau arbūzų skonį, todėl tas pirmas lūpų susiliejimas buvo toks saldus ir ypatingas.

Aišku, prieš tai prisėdę ant sofos daug kalbėjome apie kažką rimto – tiesa pasakius, net nepamenu apie ką. Na, o kai pasibučiavome, atrodė, jog nusiėmėme visas dėvimas apsimestines kaukes ir peržengėme visus skiriančius barjerus. Pokalbiai ant sofos tęsėsi toliau. Už lango poškėjo pavieniai fejerverkai, tarsi užsakyti šiam ypatingam susitikimui. Gaudžiau jos kvapą, pasibučiavome dar kartą. Šįkart nerizikavome, nes virusais, ko gero, jau apsimainėme anksčiau ir jie jau cirkuliavo mudviejų kūnuose. Man net patiko nepagražintos Rūtos kūno linijos, kurios skendo kambario prieblandoje.

Auštant pabudau ne savo lovoje, o ant sofos. Visas išpiltas prakaito. Ant grindų voliojosi nealkoholinio gėrimo tuščia skardinė, mane akino virtuvėje palikta neišjungta šviesa, niekur neradau telefono… Jokios Rūtos aplinkui! Nejaugi tai buvo sapnas? Nejaugi tai tik virtualu? Bet išgąstį pakeitė šypsena. Tai buvo arbūzų skonio romantiškiausia šventinė istorija. Tą supratau iš besimėtančių rūbų ir iš pasigirdusio vandens šniokštimo vonios kambaryje. Rūta maudėsi.

Prieš gražiausias žiemos šventes nutinka patys netikėčiausi ir gražiausi dalykai. Papasakokite savo romantiškiausią Kalėdų istoriją! Naujienų portalas lrytas.lt ir elektroninė parduotuvė Romantika.lt kviečia skaitytojus dalintis savo nepamirštamomis romantiškomis istorijomis ir laimėti vertingus prizus! Skelbiame rašinių konkursą „Romantiškiausios Kalėdų istorijos“. Viskas, ką jums reikia padaryti – aprašyti savo nepamirštamiausią istoriją, nutikusią per gražiausių žiemos švenčių laikotarpį. Rašinius siųskite bendraukime@lrytas.lt.

Net 3 pirmų vietų laimėtojai gaus 200 eurų romantika.lt kuponus atributams nepamirštamai nakčiai! Nugalėtojai bus skelbiami sausio 5 dieną.

Visos atsiųstos istorijos portale galės būti skelbiamos anonimiškai. Portalas lrytas.lt pasilieka teisę neskelbti istorijų, neatitinkančių LR teisės aktų.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl iškrėsta Darbo partijos būstinė?
Gyvai
Gyvai: komentarai apie Vilniuje kilusį gaisrą ir situacijos suvaldymą