Paskaičius slaptą vyro susirašinėjimą su kolege žmonai užvirė kraujas: „Galvoje netelpa“

Pirmiausiai noriu pasakyti, kad nesu nei perdėtai pavydi, nei perdėtai emocionali. Pasitikiu savo vyru, esame susituokę jau 15 metų, auginame nuostabią dukrą. Tačiau net ir po tiek metų, praleistų kartu, vis dar surandi savo brangiausiame tai, ko visiškai nesitikėjai...

 123rf.com asociatyvioji nuotr.
 123rf.com asociatyvioji nuotr.
 123rf.com asociatyvioji nuotr.
 123rf.com asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Giedrė

Jan 18, 2022, 9:08 PM

Tačiau vyras netikėtai susirgo ir man teko jį slaugyti, nes jautėsi labai prastai. Paprašė vieną vakarą, kad surasčiau jo telefone žinutę, kada jam vizitas pas gydytoją.

Vyro telefone nori nenori pamačiau ir kitas jo žinutes. Kartu su siuntėju bendrame lange rodo ir tų žinučių paskutinius sakinius. Taip man akis ėmė ir užkliuvo už žinutės su širdutės simboliu. Tai buvo susirašinėjimas su viena kolege.

Kas čia dabar? Nesupratau? Atidariau žinutę ir pamačiau ilgiausius susirašinėjimus pačiomis įvairiausiomis temomis. Radau ir flirto, ir kvietimų pasivaikščioti parke ar papietauti prie upės.

Man užvirė kraujas skaitant. Vyras, pamatęs, kaip keičiasi mano veidas, iškart pasimetė, pradėjo teisintis, kad jie tik geri draugai, kolegos, nieko nėra.

Tačiau aš nežinau, ar kur pasaulyje kolegos taip betarpiškai bendrauja ir širdutes vieni kitiems siuntinėja? 

Nors aš dirbu pati ir vyriškame kolektyve, visi taktiškai elgiasi, jokių dviprasmybių. Man net galvoje netelpa, kokie santykiai kolegiški su širdutėmis ir pasivaikščiojimais! Net rankos dreba, nežinau, kaip elgtis. Jaučiu pyktį, nepasitikėjimą, nerimą. Nežinau, kaip elgtis.

Prašyti vyro, kad nebebendrautų su ta kolege? Nebevaikščiotų pietauti? Tačiau kaip aš patikrinsiu, kad jie nebendrauja? Sargo juk nepastatysiu. Žinučių neskaitysiu kasdien.

Dar kilo mintis parašyti jai pačiai ir pasakyti, kad jaustų ribas bendraujant su vedusiu vyru. Nes dabar man atrodo, kad čia kažkoks legalus romaniūkštis vyksta su pasiteisinimu, kad „mes tik draugai“. Ar gali būti plationiška draugystė tarp vedusio vyro ir netekėjusios moters? 

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.