Svajojo patirti audringą naktį, bet pasimatymas pranoko lūkesčius: „Prisiminsiu visą likusį gyvenimą“

Ilgą laiką buvau vienišius. Susitikinėdavau su merginomis, tačiau po mėnesio-dviejų susidomėjimas dingdavo. Kartais iš mano pusės, kartais iš jų. Todėl sukdavom skirtingais keliais.

 Pasimatymas.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
 Pasimatymas.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
 Pasimatymas.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
 Pasimatymas.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
 Pasimatymas.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
 Pasimatymas.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Martynas

Jan 31, 2022, 9:25 PM

Neseniai pažinčių svetainėje susipažinau su žavinga mergina, kuri, atrodo, nusiteikusi intymiems nuotykiams. To man tuo metu ir reikėjo.

Bendravome daug ir intensyviai. Dalinomės savo seksualinėmis svajonėmis taip kurstydami vienas kito fantaziją ir troškimą susitikti.

Galiausiai tai įvyko. Suderinome laisvą vakarą – aš netgi pasiėmiau laisvadienį darbe. Nes žinau, kad po nemigos naktų geriau likti namuose ir išsivolioti lovoje, atgauti jėgas, prisiminti praėjusios nakties pojūčius ir patirtis.

Kai su ja susitikome gyvai, likau maloniai nustebintas, nes mano simpatija buvo nuostabesnė, nei susirašinėjant.

Vakaras prasidėjo nuostabiai – ji gundė ir traukė mane. Atrodė, kad traukiu ir ją. Todėl ji pasiūlė vakarą pratęsti viešbutyje. Ji pasakė, kad nuomoja butą su keliais kambariokais, todėl dėl ramybės pasiūlė apsistoti viešbutyje arba vykti pas mane.

Svajojau tik apie audringą naktį su ta ugninga mergina-paslaptimi, kurios vis niekaip nesugebėjau įminti. Nenorėjau kviesti jos į savo apkuistą butą. Užsukome į artimiausią viešbutį.

Atrodė, kad tai jai nebuvo pirmas kartas. Netempėme į naktį ir netrukus susiraitėme ant lovos pratęsdami intymesnę pažintį.

Kas buvo toliau, nepamenu. Mano sąmonė aptemo. Nežinau, kiek buvau „atsijungęs“, bet pabudęs merginos neberadau. Neradau ir piniginės, kurioje buvo net tik apvali suma grynųjų, bet ir kuprinės su kompiuteriu, kitais vertingais daiktais...

Mane apvyniojo aplink pirštą kaip šiltą vilną... Mane suviliojo ir apvogė. Nežinau, buvo labiau apmaudu, pikta, ar gėda. Kaip aš negalėjau nutuokti.

Tai buvo nusikaltėlė, veikusi viena arba netgi su visa sukčių komanda. Kai pergalvojau to vakaro detales, darėsi vis aiškiau, kad ne pirmą kartą toks nusikaltimas turbūt organizuojamas, visos detalės apgalvojamos kruopščiai. Neliko jokių įkalčių – anketa ištrinta, telefonas išjungtas.

Svajojau apie audringą naktį, o realybė pranoko visas mano svajones... Tą naktį prisiminsiu visą likusį gyvenimą. Tokios nakties nuoširdžiai nelinkiu nė vienam vyrui patirti. Būkite atsargūs ir budrūs!

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.