Moteris pasiryžo krūtų operacijai, bet tokios vyro reakcijos nesitikėjo

Esmė ta, kad turiu didelę bėdą – po dviejų gimdymų ir ilgų maitinimų mano krūtinė labai nutįso. Ji tokia didelė, kad praktiškai siekia bambą. Jau iki gimdymo negalėjau rasti tinkamų drabužių, spausdavo ir marškinėliai, ir striukės. O dabar apskritai tragedija.

 Moteris.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
 Moteris.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Laima

Feb 10, 2022, 8:30 PM

Pradėjau galvoti apie krūtinės mažinimo operaciją. Kainos tokios, kad mums mašiną tektų parduoti. Nežinau, iš kur reikės gauti tokius pinigus (krūtų mažinimo kainos 3500-4000 eurų). Girdėjau, kad būna kai kurios krūtinės operacijos kompensuojamos. Bet bėda ne vien tik pinigai. Pasiimčiau vartojamąja paskolą, ar pasiskolinčiau. Didesnė bėda, kaip įkalbėti vyrą.

Kai jam pasakiau apie tai, jis atrėžė, kad šito tai jau neleis. Mano vyras yra kategoriškai prieš. Rėkia, šaukia, kad nesąmonių nedaryčiau. Jam mano krūtinė graži, sako, kad tokią vedė, su tokia ir toliau nori gyventi. Be to, jis įsitikinęs, kad visi vyrai jam pavydi ir visos moterys tokių norėtų. 

Tokio „palaikymo“ tikrai nesitikėjau... Nežinau net kaip reaguoti, bet džiaugtis, kad myli mane tokią, kokia esu visiškai nesinori. Netgi verkti norisi.

Patikėkit, gyvenimas su tokiais „maišais“ nėra lengvas. Jau nekalbu, kaip sunku surasti tinkamus drabužius, liemenėles. O ką kalbėti apie higieną, estetiką. Man tokio dydžio krūtinė nėra nei gražu, nei patogu.

Gal kažkam tai atrodo absurdiška bėda, bet tikiu, kad mane supras bent moterys, kurios su tuo susidūrė. Tai rašau dėl tų kompensacijų, gal kuri su tuo susidūrė ir žino, ar galima gauti kokių nuolaidų?

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.