Butą išsinuomojusią moterį pribloškė šeimininko pasiūlymas: „Vos nuo kėdės nenugriuvau!“ Kviečiame dalyvauti konkurse ir laimėti prizus

Noriu pasidalinti savo istorija, kuria tikrai pati nebūčiau patikėjusi, jei kas papasakotų. Aš ir pati negaliu patikėti, kad taip gali susiklostyti žmonių likimai...

 Moteris.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
 Moteris.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Ligita

Aug 9, 2022, 8:08 PM

Buvau neseniai išsiskyrusi. Vaikščiojau žemę pardavusi. Visą gyvenimą vėl reikėjo statyti nuo nulio.

Pirkti buto neturėjau galimybių. Važiuoti gyventi pas vaikus taip pat nenorėjau, koks tikslas užkrauti jiems savo naštą.

Teko ieškotis buto nuomai. Kai susitikome su vienu buto savininku apžiūrėti jo nuomojamo buto, man net kojas pakirto. Iškart tą vyrą įsimylėjau. Kaip Marlonas Brando! Supratau, kad noriu gyventi ne tik jo bute, bet ir su juo!

Taip jam ir pasakiau, nežinau, kas man užėjo. Bet akivaizdu, kad jį tai sužavėjo, nes abu skaniai pasijuokėme.

Gavau buto raktus. Su antruoju mano noru nebuvo viskas taip paprasta. Jis buvo našlys, tačiau naujų santykių kurti neskubėjo.

Kadangi buvau jo nuomininkė, su mums tekdavo bendrauti gana dažnai. Tai skalbimo mašiną pataisyti, tai naują šaldytuvą užnešti, tai duris sutvarkyti. Jis bute rūpinosi viskuo. Po to, aišku, pasisėdėdavome, arbatos išgerdavome.

Tikrai jo nesistengiau vilioti. Nei seksualiai rengiausi, nei iššaukiančiai kalbėdavau. Juo labiau, kad ir kūno linijos šeštoje dešimtyje nebe tokios, kad galėtum jomis puikuotis.

Tiesiog būdavau nuoširdi, natūrali, daug juokdavausi, džiaugiausi jo kompanija ir jutau, kaip gyja širdis nuo skyrybų padarytų žaizdų.

„Mano šeimininkas“, – taip jį ir pokštaudama pavadindavau, o jis dėl to buvo labai patenkintas.

Abu džiaugėmės, kad atsiradome šalia vienas kito pačiu sunkiausiu mums gyvenime metu.

Jam patikdavo su manimi būti, bendrauti. Taip tarp mudviejų pamažu užsimezgė romanas...

Ir, galiausiai, po metų jis paprašė nebemokėti nuomos... Išsigandau, pamaniau, kad jau viskas baigta... Galbūt jam atsibodo su manimi ir nori rimto nuomininko. Bet jo pasiūlymas pribloškė. Vos nuo kėdės nenugriuvau!

Jis pasisiūlė nebemokėti nuomos ir atsikraustyti į jo namus! Dabar esame patys laimingiausi žmonės šioje Žemėje!

Ir kas būtų pagalvojęs, kad taip greit gali pasikeisti tavo gyvenimas! Ieškojau naujų namų, o radau naują gyvenimą! Buvau palikta, išduota, įskaudinta, tačiau tapau mylima, mylinti ir be galo laiminga su nauju žmogumi naujuose namuose!

Šis rašinys dalyvauja konkurse „Nuotykis, kurio niekada nepamiršiu“!

Prisiminkite pačius karščiausius ir įsimintiniausius nuotykius, kurių niekada nepamiršite. Galbūt išgyvenote romantiškiausią nuotykį? O gal patyrėte pačias smagiausias atostogas? Įgyvendinote seną svajonę ir aplankėte svajonių šalį, įsigijote svajonių namą? Pasidalinkite savo nuotykiu su visais skaitytojais ir laimėkite prizą!

Skelbiame rašinių konkursą „Nuotykis, kurio niekada nepamiršiu“. Dalinkitės savo istorijomis, kurių laukiame paštu bendraukime@lrytas.lt.

Prizas už daugiausiai skaitytojų sulaukusią istoriją – 100 eurų „Esperanza Resort & SPA“ dovanų čekis. Prabangus penkių žvaigždučių viešbutis įsikūręs unikalioje kvapą gniaužiančioje vietoje, ant Ungurio ežero kranto, už 13 km nuo Trakų centro. Vešlaus privataus miško apsuptoje teritorijoje. Pasidovanokite sau 5 žvaigždučių poilsį!

Jūsų rašinių lauksime iki rugsėjo 10 d. Rugsėjo 12 d. paskelbsime laimėtoją!

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.