Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Pamačius, ką studentų bendrabutyje veikia kambariokė, net sustingo: „To gyvai dar nebuvau mačius“

Nežinau, ar tai galima pavadinti nuotykiu, bet įvykiu, kurio nepamiršiu – tai tikrai. Taigi, esu studentė, gyvenu universiteto bendrabutyje. Kambariu dalinuosi su kita studente. Labai jaudinausi, ar sugyvensiu su savo kambarioke, ar nekils kokių nesklandumų. Tačiau po pirmųjų dienų atrodė, kad mums puikiai sekasi sutarti ir sugyventi. Atrodė labai linksma ir geraširdė mergina.

Mergina.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
Mergina.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
Mergina.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
Mergina.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
Mergina.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
Mergina.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Jolita

Sep 17, 2022, 11:04 PM

Nors mano tėvai norėjo, kad gyvenčiau nuomojamame bute, bet aš labai norėjau pajusti tą studentišką gyvenimą, tą bendrabučio dvasią su visais privalumais ir trūkumais.

Tikėjausi, kad tų trūkumų bus nemažai. Na, bet žinot, kai galvoji apie bendrabučio trūkumus, tai įsivaizduoji sugedusį dušą, užsikišusią kanalizaciją, kažkieno slapčia suvalgytą maistą ir pan.

Bet man studentiškų „malonumų“ pasisekė patirti ir pamatyti kur kas daugiau... Vieną vakarą grįžusi iš dušo pastebėjau, kad mano kambariokė jau guli. Prisimerkus, bet nemiega, žiūri į lubas.

Nieko nepagalvojusi tvarkiausi ir ruošiausi miegui sau toliau. Ji buvo apsiklojusi iki ausų. Ir kažkaip keistai šypsojosi. Lyg dūsavo, lyg krizeno.

Paklausiau jos, ar viskas gerai. Ir jos atsakymas išsprūdo su tokia aimana, kad viską supratau, ko ji tas rankas po antklode pakišus laiko, ir ko ji taip dūsauja!

Nukaitau visa. Norėjau nusisukti, kažką apsimesti daranti, bet sustingau ir tiesiog spoksojau į ją kurį laiką bandydama savo akis ir smegenis įtikinti, kad tai, ką matau, yra netiesa. Nieko nuostabaus – to gyvai dar nebuvau mačius...

Galiausiai susivokusi ir atsitokėjusi pabėgau iš kambario nieko nesakiusi. Net nedrįsau apie tai kam nors pasakoti. Man net kalbėti apie tai buvo nepadoru. Man tai nepriimtina, gėdinga... Galbūt kitiems viskas yra normalu, nežinau. Bet manau, kad tai daryti reikia tikrai ne prie kitų žmonių!

Suprantu, kad bendrabutyje privatumo mažai. Čia merginos kartu ir maudosi nuogos duše, ir tualete reikalus atlikinėja. Bet tenkinti save prie kito žmogaus man atrodė jau per daug!

Jau kitą dieną pasakiau tėvams, kad studentiškas gyvenimas bendrabutyje – ne man ir noriu kraustytis į nuomojamą butą. Tėvai daug neklausinėjo, ačiū jiems. Kambariokė taip pat, ačiū jai, manęs nebekankino ir iki mano išsikraustymo dienos leido man užmigti ramiai.

Šis rašinys dalyvauja konkurse „Nuotykis, kurio niekada nepamiršiu“!

Prisiminkite pačius karščiausius ir įsimintiniausius nuotykius, kurių niekada nepamiršite. Galbūt išgyvenote romantiškiausią nuotykį? O gal patyrėte pačias smagiausias atostogas? Įgyvendinote seną svajonę ir aplankėte svajonių šalį, įsigijote svajonių namą? Pasidalinkite savo nuotykiu su visais skaitytojais ir laimėkite prizą!

Skelbiame rašinių konkursą „Nuotykis, kurio niekada nepamiršiu“. Dalinkitės savo istorijomis, kurių laukiame paštu bendraukime@lrytas.lt.

Prizas už daugiausiai skaitytojų sulaukusią istoriją – 100 eurų „Esperanza Resort & SPA“ dovanų čekis. Prabangus penkių žvaigždučių viešbutis įsikūręs unikalioje kvapą gniaužiančioje vietoje, ant Ungurio ežero kranto, už 13 km nuo Trakų centro. Vešlaus privataus miško apsuptoje teritorijoje. Pasidovanokite sau 5 žvaigždučių poilsį!

Konkurso laikas pratęsiamas. Jūsų rašinių lauksime iki spalio 10 d. Spalio 12 d. paskelbsime laimėtoją!

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.