Patekę į vaikų gimtadienį net išsižiojo: „Viskas nublanksta prieš tai, ką pamatėm ten“

Mūsų patirtas nuotykis buvo prieš keletą metų. Nors nežinau, ar čia nuotykis, ar tiesiog viena iš tų situacijų, kai nežinai, kur dėti akis.

 Nustebusi moteris.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
 Nustebusi moteris.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
 Vaikų gimtadienis.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
 Vaikų gimtadienis.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Rasa

Sep 24, 2022, 12:04 PM

Bet kokiu atveju, ši tema vis dar dažna mūsų draugų rate sukelia nemažai prisiminimų – vieniems teigiamų, kitiems ne visai. Galbūt ir kitus sudomins. O gal kažką privers ir pasimokyti iš svetimų klaidų.

Prieš kurį laiką buvome pakviesti į vienos draugų mergaitės gimtadienį. Tačiau kai nuėję pamatėm, kokie ten siurprizai vaiko gimtadienyje, net išsižiojom.

Vaikų kambariai, batutai, karuselės, burbulų baseinai, foto sienelės ir dekoracijos, pakviesti dailininkai, piešiantys ant veidų, putų vonios, triaukščiai tortai ir taip toliau – viskas nublanksta prieš tai, ką pamatėm ten...

5-erių metų vaiko gimtadienyje buvo pakviesta animatorė-vedėja-dainininkė-šokėja. Na, paprastai vaikų gimtadieniuose būna koks nors Kake Make, klounu, peliuku ar kitu personažu persirengęs asmuo, kuris visą vakarą užima vaikus, žaidžia su jais, galvoja jiems užduotis ir pan.

Tąkart vaikus linksmino princesė. Tik jos apranga visai nepriminė tos mums įprastos pasakose matytos princesiškos aprangos.

Animatorė-vedėja-atlikėja vilkėjo suknelę su tokia iškirpte, kad fantazijai vietos liko nedaug. Visos pūpsančios gamtos dovanos dar bandytos dangstyti peruko plaukų sruogomis, bet mažai tai padėjo intensyviai šokinėjant ir kitaip judant su vaikais. Su tokiomis ankštomis suknelėmis nelabai patogu ir naktiniame klube, o ką jau kalbėti apie vaikų gimtadienį.

Bet! Labai svarbu paminėti, kad tik mamos šventėje buvo dėl pernelyg atviros merginos aprangos susirūpinusios. Reginiu buvo ypatingai patenkinti visi tėveliai... Netgi pati vedėja pastebėjo, kad dar nematė tokių aktyvių tėvų nė viename vaikų gimtadienyje. Tikrai, įdomu, kodėl.

Šis rašinys dalyvauja konkurse „Nuotykis, kurio niekada nepamiršiu“!

Prisiminkite pačius karščiausius ir įsimintiniausius nuotykius, kurių niekada nepamiršite. Galbūt išgyvenote romantiškiausią nuotykį? O gal patyrėte pačias smagiausias atostogas? Įgyvendinote seną svajonę ir aplankėte svajonių šalį, įsigijote svajonių namą? Pasidalinkite savo nuotykiu su visais skaitytojais ir laimėkite prizą!

Skelbiame rašinių konkursą „Nuotykis, kurio niekada nepamiršiu“. Dalinkitės savo istorijomis, kurių laukiame paštu bendraukime@lrytas.lt.

Prizas už daugiausiai skaitytojų sulaukusią istoriją – 100 eurų „Esperanza Resort & SPA“ dovanų čekis.

Prabangus penkių žvaigždučių viešbutis įsikūręs unikalioje kvapą gniaužiančioje vietoje, ant Ungurio ežero kranto, už 13 km nuo Trakų centro. Vešlaus privataus miško apsuptoje teritorijoje. Pasidovanokite sau 5 žvaigždučių poilsį!

Konkurso laikas pratęsiamas. Jūsų rašinių lauksime iki spalio 10 d. Spalio 12 d. paskelbsime laimėtoją!

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.