Moteris gimtadienio dovana džiaugėsi neilgai: pasekmės net vyrui sukėlė siaubą

Ryžausi pasidalinti savo patirtimi, nes dabar kas antra mergina ar moteris, o neretai ir vyrai, darosi botokso, hialurono injekcijas, visokius „filerius“ ir tt.

Moteris.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
Moteris.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
Moteris.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
Moteris.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Vilija

2022-10-10 22:01, atnaujinta 2022-10-10 23:11

Tai noriu pasakyti viena – NESIDARYKIT arba jei atliekat tokias procedūras, tai pirmiausiai išsiaiškinkit, ar nebus siaubingų pasekmių, koks specialistas tai atlieka. Nes bus kaip man...

O man buvo taip. Ant nosies artėjo gimtadienis, tai užsiprašiau visų draugų dovanoti man dovanas, susijusias su grožiu.

Tiko ir kosmetika, ir papildai, ir kremai, ir serumai, ir čekiai į grožio salonus. Žodžiu, viskas, kas tik galėjo man padėti atjaunėti arba užkonservuoti jaunystę ir pristabdyti tuos bėgančius metus.

Iš kelių draugių gavau dovanų čekį grožio injekcijoms. Kaip aš apsidžiaugiau. Ilgai nelaukus užsirašiau, nuėjau, pasidariau!

Pasididinau lūpas ir panaikinau pykčio raukšles ant kaktos. Tačiau tos grožio injekcijos man visai grožio nepridėjo. Dabar atrodau dar blogiau nei iki injekcijų.

Lūpos kaip lūpos, priekaištų neturiu. Bet antakiai... Jie atrodo užkritę, kaip pas kokį piktą senolį. Vienas antakis aukščiau, kitas žemiau. Baisu net man pačiai į veidrodį pasižiūrėti.

Ir kaip vyrui mane tokią kasdien matyti? Net ir jis man mėto replikas, kad atrodau kaip piktas senis. Sako, bijau dabar tavęs. Tai kaip ištvert tokius vyro žodžius...

Gėda ir darbe pasirodyti, belieka su kepure vaikščioti, savo veidą slėpti. Tik kaip ilgai teks taip atrodyti? Nuotraukų, aišku, kad nesiųsiu, kad manęs pažįstami neatpažintų ir dar labiau neišjuoktų. 

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.