Panevėžyje gyvenanti ukrainietė Nina pasidalino savo svajone – tai vienas iš pagrindinių šių dienų norų

Kiekvienas kartais nuklystame į svajonių pasaulį, kupiną troškimų, norų ir siekių. Vienos fantazijos užklumpa netikėtai, kitos ilgai bręsta mūsų vaizduotėje.

Pora.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
Pora.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Modestas Pariauka, jp.lt

Jan 26, 2023, 9:05 PM

Naujienų portalo JP kalbinti panevėžiečiai pasidalino nuomonėmis, ar turėjo vaikystėje svajonę, kurios nesugebėjo išpildyti.

Panevėžietė Vida:

Niekada nesvajojau taip, kad norėčiau turėti, kokią nors didelę ir neapsakomo grožio pilį – visada nusileidžiu ant žemės ir tikiu tik realiais dalykais. Lengviau gyveni, kai žinai, jog realios svajonės išsipildo.

Panevėžietis Algirdas:

Jei turime svajonių ir tam tikrą gyvenimo tikslą – lengviau gyvename ir džiaugiamės gyvenimu svajodami. Svarbu, kad nepersistengtume ir mąstytume logiškai, nes galime likti nusivylę.

Nuo pat vaikystės turėjau porą didelių svajonių, kurios šiandien jau yra išpildytos, nes labai siekiau jų. Svajokite, nes svajonės – pildosi!

Ukrainietė Nina:

Visiškai nebesvajoju. Vienas iš pagrindinių šių dienų norų – karo pabaiga Ukrainoje. Teko patirti daug skaudžių dalykų, vaizdų, netekčių, išgyvenimų, kurios sukrėtė mūsų gyvenimus.

Su vyru gyvename Lietuvoje ir norime kuo greičiau grįžti į savo gimtąją šalį, kurios labai pasiilgome.

Panevėžietė Simona:

Svajoti stengiuosi, kiek įmanoma daugiau, tik nepersistengiant. Net porą kartų, kai stipriai siekiau savo užsibrėžtų tikslų, svajonės išsipildė.

Visą gyvenimą tikėjau: jei nesvajosime, tapsime nelaimingi ir nebeturėsime gyvenimo tikslo, kurį mums suteikia mūsų vaizduotė. Niekada nereikia sustoti svajoti ir tik su laiku visi norai išsipildys.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.