Po vestuvių jaunavedžiai degė pykčiu: „Tokios svečių dovanos net košmare nesapnavom“

Gal kažkas iš mūsų ir pasijuoks, bet su vyru pasitarėme, kad norime apie tai papasakoti. Esame tikrai labai pikti dėl atmestino žmonių požiūrio į gražiausią poros gyvenimo šventę – vestuves.

 Jaunavedžius nuvylė svečių neatsakingumas.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
 Jaunavedžius nuvylė svečių neatsakingumas.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Jaunavedžiai

Jun 17, 2023, 6:03 PM

Nors jau seniai užmarštyje visos pandemijos ir kovidai, izoliacijos ir panašiai, bet virusai ir kitokios bacilos iš mūsų gyvenimo niekur nepasitraukė. Tik dabar visa tai liko tik pačių žmonių sąmoningumo ir atsakingumo reikalas.

O mūsų svečiai buvo labai neatsakingi. Vieni mūsų draugai atėjo į vestuves akivaizdžiai sergantys! Sloguojantys, kosintys, užkimę, karščiuojantys!!!... Dar vaidino didvyrius, kad va, sergantį vaiką su temperatūra paliko namuose, o patys tai dar rado jėgų ateiti ir mus pasveikinti. Man iškart negera pasidarė. Bet jau buvom apsikabinę, pasibučiavę, virusais pasidalinę, nieko nebepakeisi.

Praėjus porai dienų po vestuvių turėjome krautis lagaminus ir skristi į povestuvinę kelionę Italijoje. Prieš skrydį pirmasis prastai pasijuto vyras, o netrukus ir aš. Praėjo inkubacinis laikotarpis ir abu susirgome, praradome balsą, karščiavome. Buvo netgi mintis atšaukti medaus mėnesį, bet ryžomės skristi sergantys. Nes nei pinigų už kelionę, nei prisiminimų apie medaus mėnesį jau niekas nesugrąžins.

Tai spėkit, koks buvo mūsų medaus mėnuo – su kalnu vaistų ir šlapių nosinių. Nei maudytis negalėjom, nei degintis, nei apskritai jėgų buvo kur keliauti ir lipti iš lovos.

Deja, lovoje abu su savo vyru tikrai nesidžiaugėme medaus kopinėjimu, o tiesiog slaugėme vienas kitą. Tokios svečių dovanos net košmare nesapnavom. Manėm, kad jau galą gausim toje Italijoje. Norėjosi tik greičiau namo grįžti. Baisu svetimoje šalyje sirgti.

Norėjom tiems savo „didvyriams“ draugams paskambinti ir padėkoti už tokią nuostabią dovaną. Jie manė, kad elgiasi kilniaširdiškai, pasiaukojančiai ir tt. Ne, žinokit, tai nėra pasiaukojimas. Tai kvailas ir neatsakingas elgesys!

Tai vat dėl to ir rašome šį tekstą ateičiai visiems tokiems altruistams – na neikit jūs sergantys į vestuves! Nei į krikštynas, nei į gimtadienius! Nereikia jūsų pasiaukojimo ir kilniaširdiškumo. Pagailėkit kitų žmonių, negadinkit jiems šventės. Patausokit savo ir kitų sveikatą.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.