Po užuominos, kad V. Siegel po 8 mėnesių vėl pradėjo žindyti, net sutriko: „Ar tai įmanoma?“

Skaitau aš spaudoj apie mūsų garsiai besiskiriančią Suodaičių porą ir net sutrikau, kai jos sutuoktinis užsiminė, kad Viktorija Siegel po 8 mėnesių vėl pradėjo maitinti savo berniuką krūtimi.

Laurynas Suodaitis ir Viktorija Siegel.<br>Soc. tinklo nuotr.
Laurynas Suodaitis ir Viktorija Siegel.<br>Soc. tinklo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 20, 2023, 9:28 PM

„Įdomus faktas, kad teks dar pasitąsyti. Sužinojau, kad mano sūnus, aštuonis mėnesius to dalyko mamos burnoj neturėjęs, staiga tapo vėl mamos maitinamas. Patikėkit, reikaliukai...“ – socialine tinkle savo šeimos naujienomis dalinosi Laurynas Suodaitis.

Bet ar tai įmanoma? Sakau tai be ironijos... Matau, kad internete daug kas juokiasi iš tokios informacijos. Bet iš tiesų mokslas sako, kad įmanoma atnaujinti pieno gamybą moters krūtyse ir kūdikis vėl išmokomas žįsti.

Tik teorija nuo praktikos realybėje skiriasi. Man nepavyko savo vaikelio maitinti krūtimi – pakako 10 dienų su mišinukais (tuo metu sirgau ir gulėjau ligoninėje) ir viskas... Man grįžus vaikas stūmė krūtį ir nenorėjo į ją net žiūrėti, reikalavo buteliuko.

Tai man dėl to ir kilo klausimas – ar atjunkius vaiką vis dar įmanoma atnaujinti žindymą net po 8 mėnesių realiai, ne teoriškai?

Gal kažkas pasidalintų savo patirtimi? Nes ir man pačiai labai aktuali relaktacijos tema – noriu vėl maitinti savo vaikutį krūtimi! Tik kaip jį priversti domėtis mamos pienu ir pamiršti buteliuką?

Būsiu dėkinga, jei papasakosit, jei kam tai iš tiesų pavyko žindyti po ilgo laiko tarpo!

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.