Ieškodama, kam atiduoti sofą, šeimininkė suteikė daiktui balsą: esu dikta dama su patirtim

Nebereikalingų daiktų atiduotuvės, dabar jau įprastas dalykas, bet ne visada pavyksta greitai atsikratyti įgrįsusio baldo. Todėl mokytoja iš Vilniaus Kristina Petrošienė sukūrė nuotaikingą skelbimą savo sofai, dėl kurio sulaukė šimtų patiktukų ir žinučių. 

„Šitie žmonės kategoriškai atsisako investuoti į mano grožį savo laiką ir pinigus, bet bent jau sutiko padėti man susisiekti su nauja šeima“, – skundžiasi laiške sofa.
„Šitie žmonės kategoriškai atsisako investuoti į mano grožį savo laiką ir pinigus, bet bent jau sutiko padėti man susisiekti su nauja šeima“, – skundžiasi laiške sofa.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 11, 2023, 9:46 PM, atnaujinta Sep 11, 2023, 9:47 PM

„Labas,

aš esu Sofa La Petrosienette, mano prigimtis ir charakteris – grynai provansiški.

Petrošiai sako, kad man laikas išsikraustyti! Šitie žmonės kategoriškai atsisako investuoti į mano grožį savo laiką ir pinigus, bet bent jau sutiko padėti man susisiekti su nauja šeima. Nepasakyčiau, kad man kraustymasis labai patiktų, bet oh well, toks jau tas seliavi, kaip sakydavo ciocia Valia iš Kalvarijų gatvės. O va ims ir pasiteisins…

Esu dikta dama su patirtimi: mačiau nemažai įvairių pramogų, esu buvusi ne viename šimte kino seansų, tad praeities ir netobulumų neslepiu nei aš, nei tie paraz… atsiprašau, Petrošiai.

Geriausiai mane reprezentuoja mano dailios kojos – jos iš provansiško balinto ąžuolo. Akacija, tiesą pasakius, daug geriau skambėtų, bet Petrošius sako, jog iš balinto ąžuolo, ir kvit.

Žiauriai reikėtų (o ir norėtųsi ) naujos suknelės… Nesu kokia ten išlepusi, anaiptol, bet su dabartiniais vilnoniais aprėdais jau nelabai į žmones išeisi. O juk norisi man ir meilės, ir draugijos; na, kaip kiekvienai normaliai Sofai. Pastarųjų metų mano kompanjonės – tik katės. Neblogi padarai, bet man stipriai per nuoširdūs.

Jei susidomėjote, parašykite Petrošiams, gal imsime ir surasime vienas kitą, ir internetus netrukus sprogdins mano naujos suknelės, dėl kurių kitos sofos sprogs iš pavydo, bei mudviejų įstabūs nuotykiai…

Nelabai inteligentiška yra iškart pereiti prie techninių detalių, bet šeimininkai sako, jog tokie jau šie laikai. Taigi, mano ilgis yra 210 cm, aukštis – 90 cm, plotis – 70 cm. Argi ne idealūs išmatavimai?!

Tau iš esmės jokių reikalavimų nekeliu, išskyrus vieną esminį – lauksiu tavęs su City Bee limuzinu ir vynu! Bonusas – manęs panešiojimas siaura laiptine iš 2 aukšto tikrai sutvirtins beužsimezgančius mūsų santykius…

Like&Share, sil vou plait! Vilnius.“

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.