Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Atvėrė širdį apie savo romaną su 76-erių meilužiu: „Leiskit, papasakosiu, kaip viskas yra“

Perskaičiau jūsų straipsnį apie 77-erių senolio romaną su jaunesne moterimi ir dėl to susirūpinusius giminaičius. Kiek skaitytojų pajuokos sulaukė tas vargšas pagyvenęs vyras, kiek buvo nuostabos, juoko ir patyčių dėl jo trokštamo seksualinio gyvenimo tokiame amžiuje.

 Moteris paatviravo apie gyvenimą su vyresnio amžiaus vyru.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
 Moteris paatviravo apie gyvenimą su vyresnio amžiaus vyru.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

M.

2023-11-25 21:24

Tai štai ką jums noriu pasakyti – aš gyvenu su panašaus amžiaus žmogumi ir galiu patikinti, kad nieko čia nėra juokingo. Vyresnio amžiaus žmonės taip pat myli, mylisi, patiria orgazmus ir kitokius kūniškus geidulius ir malonumus. Mano mylimam žmogui – 76-eri, man 63-eji.

Ir leiskit papasakosiu, kaip viskas yra. Kažkam tai turbūt vėl kels juoką, bet mes gyvename gana aktyvų seksualinį gyvenimą. Galbūt ne tokį aktyvų, kaip 20– ties, bet šiais laikais vyrų ir moterų intymus ryšys tikrai yra visai kitoks, nei buvo mūsų tėvų ar senelių.

Tokio amžiaus sutuoktiniai ar mylimieji nemiega skirtinguose kambariuose ar skirtingose lovose. Mūsų kartos žmonės jau tuokėsi iš meilės, ne iš išskaičiavimo ar reikalo. Arba jei taip dar ir nutikdavo, tai didžioji dalis galėjo sau leisti skirtis ir vėl kurti santykius su mylimi žmogumi.

Dabar dėl intymių santykių tokiame amžiuje. Jei jau žmogus užaugino vaikus, o jei dar ir sulaukė anūkų, tai seksualinis gyvenimas jam nereikalingas? Tokios kalbos kelia juoką!

Siaubingai klystate! Galbūt Lietuvoje dar ir bandoma brukti nuomonę, kad po 50-ties žmogus nurašomas, nebetinkamas nei darbui, nei kitokiems gyvenimo malonumams, bet užsienyje žmonės, žinokit, gyvena nuostabų spalvingą aktyvų gyvenimą visomis prasmėmis net ir po 60-ties, po 70-ties.

Man asmeniškai pats kokybiškiausias intymus gyvenimas tik prasidėjo po 60-ties! Žinoma, galbūt tam turėjo įtakos ir sutiktas žmogus su labai aukštu libido ir visai kitokiu požiūriu į moterį, jos kūną.

Nepaisant „tokio“ amžiaus, seneliu jo vadinti tikrai negalėčiau. Nebent apibūdinant jo statusą šeimoje. Senelis jis anūkams. Man jis nuostabus vyras, draugas, meilužis!

Kam dar kyla primityvių klausimų, kaip viskas pavyksta tokiame amžiuje, kai net ir perpus jaunesni nebegali, tai galiu duoti patarimą jaunimui – judėkit, judėkit ir dar kartą judėkit!

Aišku, spontaniškai gal viskas ir nebebūna, viskam reikia ilgesnio pasiruošimo. Bet svarbiausia stengtis, judėti, žvelgti į priekį. Gyvenimas, kaip vanduo. Jis turi tekėti, raibuliuoti. Jokiais būdais negalima leisti užsistovėti. Nei santykiams, nei savo kūnui. Nes kas neauga, supūva.

Visiems besijuokiantiems linkiu sulaukti tokios turiningos senatvės, kaip čia aprašomi 70-mečiai „senoliai“, o visiems vyresnio amžiaus žmonėms noriu palinkėti spjauti į visas apkalbas ir nebijoti džiaugtis gyvenimu!

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.