Poros kalėdinę romantiką sudrumstė netikėtas svečias – atidarius duris mergina tiesiog nustėro Dalyvauk konkurse

Aš niekada nesitikėjau, kad mano Kalėdos bus tokios kurioziškos. Galvojau, kad bus paprasta ir rami šventė su naujuoju draugu, kurį aš pažįstu tik du mėnesius. Bet situacija pasikeitė, kai į mano buto duris paskambino buvęs draugas, kuris norėjo susitaikyti.

 Per Kalėdas sulaukti tokio netikėto svečio pora nesitikėjo.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
 Per Kalėdas sulaukti tokio netikėto svečio pora nesitikėjo.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Daiva

Dec 26, 2023, 8:01 PM

Tomas buvo mano pirmoji ir ilgiausia meilė. Mes buvome kartu penkerius metus ir jau planavome vestuves, tačiau vieną gražią vasaros dieną jis man pranešė, kad išvyksta į užsienį ir kad nori nutraukti mūsų santykius.

Jis prisipažino, kad nemato mūsų ateities, kad nebejaučia man to, ką jautė anksčiau ir kad nori būti laisvas. Tomas manęs atsiprašė dėl tokio spendimo ir paprašė likti gerais draugais. Aš labai nuliūdau ir juo nusivyliau. Niekaip negalėjau suprasti, kodėl jis taip pasielgė. Negalėjau Tomui atleisti ir nenorėjau jo daugiau nei matyti, nei girdėti.

Atsigavusi po šio šalto dušo aš pradėjau gyventi savo gyvenimą ir stengiausi pamiršti buvusįjį. Susiradau naują darbą, naujus draugus ir naują mylimąjį. Mano naujas draugas, vardu Lukas, buvo mielas ir rūpestingas. Jis mane gerbė ir mylėjo. Lukas buvo viskas, ko aš norėjau ir ko man reikėjo.

Du mėnesiai prabėgo lyg viena diena – mes buvome labai laimingi. Artėjo Kalėdos – jas nusprendėme švęsti mano nuosavame bute. Nusipirkome eglutę ir ją papuošėme.

Įsigijome dovanas, skirtas vienas kitam – jas paslėpėme po žaliaskare. Azarto pagauti ruošėme Kalėdinį stalą, kepėme sausainius ir pyragus. Žiūrėjome kalėdinius filmus, dainavome mums žinomas smagias dainas. Jautėme, kad esame skirti vienas kitam.

Nutilus šventės šurmuliui, kai jau ruošėmės eiti miegoti, išgirdome suskambant durų skambutį. Labai nustebę sužiurome vienas į kitą. Buvo vėlyvas metas, mes nelaukėme jokių svečių. Nusprendėme patenkinti savo smalsumą – pažiūrėti, kas galėtų būti anapus durų.

Atidariusi duris tiesiog nustėrau, kai pamačiau Tomą – Lukas nebuvo jo matęs net nuotraukose. Mano buvęs draugas vilkėjo šiltus drabužius. Rankoje laikė didelį sunkų kelioninį krepšį. Jis atrodė pavargęs ir susirūpinęs. Pasirodo, kad Tomas ką tik grįžo iš užsienio ir kad nori su manimi pasikalbėti.

Jis pasakė, kad suprato padaręs didelę klaidą ir kad vis dar mane myli. Tomas maldavo manęs atleidimo – jis nori, kad mes vėl būtume kartu. Iš kišenės ištraukė dėžutę, kurioje buvo auksinis papuošalas – tai susitaikymo dovana.

„Aš tikiu, kad mes galime pradėti viską iš naujo“, – tarė jis.

Aš negalėjau patikėti tuo, ką girdžiu. Žiūrėjau į Tomą neslėpdama neapykantos.

„Aš nieko tau nejaučiu ir, be to, turiu naują draugą, todėl tau reikia kuo greičiau dingti iš mano gyvenimo“, – iškošiau per dantis.

Tada aš pažvelgiau į Luką, kuris stovėjo šalia manęs. Jis buvo labai nustebęs ir sumišęs.

„Kas tas vyras ir ko jis nori?“ – paklausė jis.

„Tai buvęs mano draugas Tomas, kuris nori taikytis su manimi, – paaiškinau. – Aš pasakiau, kad nenoriu jo matyti, nes myliu tave, o tu man esi geriausia likimo dovana“.

Lukas pažvelgė į mane su meile ir švelnumu.

„Aš tave taip pat myliu ir suprantu. Man visai nesvarbu, kas buvo iki manęs. Man rūpi tik mūsų dabartis ir ateitis“, – užtikrintai tarė Lukas.

Jis pasakė man taip pat, kad nori būti su manimi ir kad tiki, kad mes galime būti laimingi.

Lukas apkabino mane ir pabučiavo. Mes užtrenkėme duris prieš pat Tomo nosį ir grįžome į savo kambarį. Tomas liko it musę kandęs. Tąnakt užmigome stipriai apsikabinę svajodami apie mūsų bendrą ateitį.

Mes jautėme, kad šios Kalėdos buvo geriausios, o mano buvęs vaikinas – tik nelemtas Kalėdinis kuriozas, nesugadinęs mums šventinės nuotaikos.

Šis rašinys dalyvauja konkurse „Mano Kalėdų kuriozas!“ Pasidalykite savo Kalėdų istorija, kai šventės baigėsi kuriozu ir dalyvaukite konkurse. Siųskite savo istoriją el. paštu – bendraukime@lrytas.lt. Daugiausiai perskaitymų sulaukusi istorija bus apdovanota Twinkly prizais.

Twinkly papuoš jūsų namus TWD060STP-B išmaniąja lempučių girlianda, kuri keičia spalvas ir gali būti valdoma telefonu!

Nugalėtojai bus skelbiami 2024 m. sausio 3 d. portale lrytas.lt

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.