Žmoną išdavė dėl gražuolės šviesiaplaukės – tokios pabaigos su meiluže nenumatė Dalyvauk konkurse

Turiu savo gyvenime ypatingą istoriją, kuri degins mano krūtinę turbūt visą gyvenimą. Vieną dieną į darbą atėjo nauja kolegė, kurios charizma iškart pakerėjo mane. Ilgakojė šviesiaplaukė plačia šypsena, kurios juokas drebindavo ne tik ofiso langus, bet ir vyrų širdis. Manoji suvirpėdavo kiekvieną kartą, kai tik ją išvysdavau, užuosdavau, išgirsdavau.

Žavi šviesiaplaukė pakerėjo vadovą. Dėl jos išsižadėjo šeimos ir ateities.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
Žavi šviesiaplaukė pakerėjo vadovą. Dėl jos išsižadėjo šeimos ir ateities.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

L.

2024-02-10 20:41, atnaujinta 2024-02-12 09:55

Milda buvo neeilinė moteris, dėl kurios visiškai pamečiau galvą. Buvau vedęs. Be to, dar ir jos viršininkas, ji – mano pavaldinė. Buvo daugybė priežasčių, kodėl santykiai su ja negalėjo egzistuoti.

Tačiau nauja aistra sumaišė visas gyvenimo kortas. Dėl Mildos buvau pasiryžęs paaukoti viską – savo karjerą, šeimą, draugus. Norėjau tik vienintelio – kiekvieną savo likusio gyvenimo akimirką praleisti su ja.

Milda žinojo apie mano jausmus, tačiau ji nenorėjo tenkintis meilužės statusu ir iškėlė man ultimatumą – arba ji, arba žmona. Nė sekundės nedvejodamas ryžausi palikti šeimą. Tiesiog vieną popietę grįžau namo (žmona tuo metu buvo darbe, o vaikas – mokykloje), susikroviau lagaminą būtiniausių daiktų ir išėjau...

Buvau tarsi užhipnotizuotas, iškankintas to laukimo ir geismo turėti tik JĄ. Buvau beviltiškai įsimylėjęs. Buvau aklas meilės karys, kuris būtų paklusęs bet kokiai jos komandai, užgaidai.

Tą naktį, kai pagaliau Milda atsakė į mano jausmus, buvau paklusniausias jos vergas. Ne vadovas, o jos ištikimas ir nuolankus tarnas. Ne vyras, bet laimingiausias pasaulyje kūdikis...

Neslėgė manęs nei sąžinės graužatis palikus šeimą, nei būsimi rūpesčiai darbe dėl neleistinų darbinių santykių, nei žmonių apkalbos.

Savo glėbyje laikiau gyvenimo svajonę, kurios kaina taip pat turėjo būti atitinkama. Buvau pasiruošęs viskam. Tik vieno dalyko nenumačiau ir negalėjau nuspėti...

Mano nuostabioji Milda taip pat turėjo svajonę. Ir jos vardas buvo Amerika. Puiki savo srities profesionalė neketino užsisėdėti Lietuvoje, ji turėjo ambicingų planų užsienyje. Planavo ten toliau tęsti studijas, dirbti. Tik, aišku, derinti savo karjeros prie mano sudužusio gyvenimo ji nenorėjo.

Nepaisant to, kad palikau žmoną, su vaiku matytis norėjau. Supratau, kad paskui ją išvykęs į užsienį atsisakysiu visko. Bet Milda aukotis dėl mūsų santykių ji nenorėjo. Ji matė tik sau naudingą pusę.

Taigi, atėjo diena, kai ji susikrovė lagaminus ir išvyko, palikdama mane su sudaužytu gyvenimu ir širdimi. Viską teko kurti ir statyti iš naujo. Mano karščiausias meilės nuotykis turėjo labai labai didelę kainą, kurią mokėsiu dar ilgai. 

Ši istorija dalyvauja Valentino dienos konkurse „Karščiausias mano meilės nuotykis“!

Pasidalinkite savo istorija ir jūs! Daugiausiai skaitytojų surinkusios istorijos autorius laimės nepamirštamą naktį dviem „Vilnius Grand Resort“. Galės mėgautis poilsiu viešbučio „Deluxe“ kambaryje, pusryčiais, neribotu apsilankymu „Aqua Pool“ baseine ir 2 val., „Vitality SPA“ baseinų ir pirčių erdvėse.

Jūsų istorijų lauksime bendraukime@lrytas.lt iki vasario 17 d. Nugalėtoją paskelbsime vasario 18 d.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: nusipelniusių Lietuvos medikų apdovanojimai 2024