Merginos staigmena priminė sapną – savo pirmosios meilės nakties nepamirš niekada

Meilė. Oj ta meilė. Ji mus gali pakelti iki dangaus arba smogti į žemę. Artėja meilės diena, tad norėčiau papasakoti įvykį, susijusį su ja.

 Mylimosios staigmena Valentino dieną priminė sapną.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
 Mylimosios staigmena Valentino dieną priminė sapną.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Donatas

Feb 14, 2024, 7:58 PM

Buvo vasara. Viena iš tų vasarų, kai atrodė, kad saulė ne danguje, o visai šalia tavęs. Ėjau gatve ir pamačiau link manęs einančią nuostabią merginą. Jos plaukai plaikstėsi nuo vėjo, gėlėta suknelė išryškino figūrą, o veidą puošė nuostabi šypsena. Širdyje kažkas sukirbėjo.

Praeidama ji man pamerkė akį. Ir nuėjo. Bet žinojau, kad ją dar pamatysiu. Turėjau pamatyti. Ir laukiau tos akimirkos. Praėjo ne vienas mėnuo ir štai likus kelioms dienoms iki Naujųjų metų aš vėl ją pamačiau.

Ta pati šypsena, tie patys nuostabūs plaukai. Ir tada pasakiau sau, kad turiu ją pakalbinti. Žodžiai pynėsi, kūnas drebėjo, bet užkalbinau. Ir apsikeitėm numeriais. Stipriai nesitikėjau, kad ji man paskambins, bet baimė buvo nepagrįsta. Ji man paskambino. Pasiūlė susitikti kavinėje. Ruošiausi psichologiškai.

Nenorėjau pasirodyti kvailai ir sugadinti pasimatymo. Atėjau apsirengęs kukliai, bet skoningai. Ji, kaip visada, buvo stulbinanti. Makiažas, aptempta suknelė ir papuošalai ją darė princese. Bet supratau, kad ji ir be galo paprasta.

Pokalbis ėjo lengvai. Sužinojome vienas apie kitą daug ko įdomaus ir netikėto. Ir visiškai netikėtai man ji pasiūlė pamėginti bendrauti toliau. Žinoma, sutikau. Draugystė buvo nuostabi. Kasdien patirdavom vis naujų ir malonių akimirkų. Nebuvo nė vienos piktos.

Ir štai artėjo Valentino diena. Kadangi mes negyvenome kartu, ji man nusprendė padaryti staigmeną. Žinodamas jos būdą ir išmonę, tikėjausi, kad nustebins. Laukiau kantriai ir ta akimirka atėjo. Žinoma, ruošiausi ir aš. Apsirengiau gražiau, susitvarkiau plaukus, nusiskutau barzdą ir išvykau pas ją.

Buvau nupirkęs jai gražią puokštę ir raudoną pliušinį meškiną. Nekantravau ją pamatyti. Atvažiavau prie jos namų ir pamačiau, kad viduje dega raudona šviesa. Tai jau mane suintrigavo. Užėjau į vidų. Pasitiko malonus ir švelnus smilkalų kvapas, aplink degė žvakės.

Apėmė malonus jausmas. Mane pasitiko žiedlapių takas. Pamačiau raudonai užklotą lovą, skendinčią žvakių šviesoje. Grojo maloni muzika.

Pasirodė mano draugė. Likau priblokštas. Ji dėvėjo raudonus apatinius, avėjo batelius, buvo pasidariusi gražų makiažą ir susisukusi plaukus. Tai mane jaudino. Staiga prigeso šviesa. Pradėjo groti lėta muzika. Ji priėjo prie manęs ir uždėjusi ranką ant kaklo pradėjo mane bučiuoti. Po truputį krito mano rūbai. Viskas vyko lyg sapne. Mano aistra vis kilo. Laukiau akimirkos, kada mes galėsime pasinerti į dar didesnę aistrą.

Ji žinojo, kad aš iki tol neturėjau merginos, ji man buvo pirma. Aš po truputį mažinau atstumą iki jos kūno, kol likome taip, kaip mus sutvėrė gamta. Naktis buvo nuostabi. Nesinorėjo, kad viskas baigtųsi. Ir ne tik dėl kūniškų dalykų. Tiesiog, turėjau žmogų, kuris mane suprato.

Bet viskam buvo pabaiga. Ryte maloniai pabendravome prie kavos puodelio ir aš išėjau. Deja, netrukus jai teko išvažiuoti studijuoti ir mūsų draugystė neatlaikė atstumo išbandymo. Bet ši patirtis man liko visam gyvenimui kaip nuostabiausias prisiminimas.

Ši istorija dalyvauja Valentino dienos konkurse „Karščiausias mano meilės nuotykis“!

Pasidalinkite savo istorija ir jūs! Daugiausiai skaitytojų surinkusios istorijos autorius laimės nepamirštamą naktį dviem „Vilnius Grand Resort“. Galės mėgautis poilsiu viešbučio „Deluxe“ kambaryje, pusryčiais, neribotu apsilankymu „Aqua Pool“ baseine ir 2 val., „Vitality SPA“ baseinų ir pirčių erdvėse.

Jūsų istorijų lauksime bendraukime@lrytas.lt iki vasario 17 d. Nugalėtoją paskelbsime vasario 18 d.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.