Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Pas gimines per šventes bijo likti nakvoti: nedrįsta net prasitarti, kas troboje vyksta kitiems užmigus

Noriu išsipasakoti ir paklausti, kaip elgtis tokioje keistoje situacijoje, į kokią patenkame mes.

 Visas šventes gadina intymi giminaitės paslaptis.
 Visas šventes gadina intymi giminaitės paslaptis.
Daugiau nuotraukų (1)

Loreta

Apr 1, 2024, 10:01 PM

Visi per šventes skuba aplankyti savo artimųjų. Mūsų šeima taip pat šventes sutinka kelyje. Vyro giminės laukia Panevėžio, mano Mažeikių rajone. Patys gyvename Kaune. Tai tokį neblogą ratą kiekvienąkart darom.

Aišku, smagu susitikti su broliais, sesėm, seneliais. Pavasarį, per Velykas tai jau ir lauke smagu pasibūti. Vaikai šėlsta susitikę, suaugusieji pavėsinėje gali pasėdėti, šašlykiuką pasikepti. Linksma visiems susitikus ir smagu. Kol nenueina visi miegoti...

Turime šeimoje jauną porą, kuri negali pažaboti savo aistros net ir tada, kai troba pilna pašalinių žmonių.

Vyro sesuo su savo būsimu jaunikiu be jokios gėdos užsiima intymiais santykiais prie visų... Na, kaime uošvių trobesys nėra didelis. Tai ir tų kambarių atskirai visiems nebūna. Pirmame aukšte lieka miegoti vyro tėvai, senelis. Jų ten kambarėliai, lovos, tai nekrapštysi lauk.

Mūsų šeimyna ir vyro sesuo su vaikinu visad sugulame palėpėje. Tik nespėjam bluosto sudėti, ir prasideda gretimoje lovoje traškesys, bildesys, čepsėjimas, mykimas, inkštimas, aimanavimas. Ir taip valandą, dvi... Net vaikai kartais pabunda...

Taip nemalonu, žinokit. Vasarą tai miegam patys palapinėse. Bet štai žiemą ar pavasarį tenka dalintis ta palėpe. Suprantu, jaunas kraujas, norisi kasdien tos meilės vaisių... Vaikai jauniems tiek jėgų neatima ir vakare dar gali kalnus versti. Bet tuos kalnus versti girdint kitiems žmonėms, sutikit, yra labai nemalonu. Aš dar tokia jautri, neįmingu giliai. Kiekvieną krebždesį girdžiu. Bet, manau, kad net ir neprigirdintis senelis pirmame aukšte kartais nugirsta, ką ta jo anūkėlė su išrinktuoju išdarinėja.

Bandėm su vyru ir per aplinkui, ir tiesiai šviesiai gėdinti, kad gali ir pakentėti vieną naktį savo aistrų nepatenkinę. Atrodo, lyg ir susigėsta, atsiprašo, nurimsta. Bet po pusvalandžio ir vėl tos pačios aimanos prasideda. Ir kol neišsikrauna, taip visą naktį gali...

Ir ką daryt, pasakykit? Neišvysi lauk vyro sesers iš jos pačios vaikystės namų. Į uošvių, senelio lovą prašytis? Bet ką jiems sakyti? Kad jų dukra ir anūkė Sodomos vakarėlį rengia? Nepadoru, man atrodo, net giminėms pasakoti apie tai.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: esminiai pokyčiai Vilniaus oro uoste