Moksleivių išleistuvės: fotografuok ir siųsk nuotraukas mums!

Liepa Lietuvos mokyklose – išleistuvių mėnuo. Abiturientai paskutinį kartą susitinka ir atsisveikina su mokytojais, klasės draugais, dėkoja auklėtojams ir tėvams. Negalima praleisti progos tą dieną pasipuošti ir nusifotografuoti! Portalo lrytas.lt iniciatyva „Bendraukime“ skelbia nuotraukų konkursą „Mano išleistuvių stilius“ ir kviečia abiturientus siųsti savo išleistuvių nuotraukas.

Per išleistuves fotografuokite save ir draugus taip, kad kuo aiškiau ir įspūdingiau matytųsi jūsų apranga ir šventės stilius. Nuotraukas iki liepos 27 dienos siųskite adresu konkursai@lrytas.lt.<br>„Lietuvos ryto“ archyvo nuotr.
Per išleistuves fotografuokite save ir draugus taip, kad kuo aiškiau ir įspūdingiau matytųsi jūsų apranga ir šventės stilius. Nuotraukas iki liepos 27 dienos siųskite adresu konkursai@lrytas.lt.<br>„Lietuvos ryto“ archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-07-09 10:48, atnaujinta 2018-03-18 08:06

Per išleistuves fotografuokite save ir draugus taip, kad kuo aiškiau ir įspūdingiau matytųsi jūsų apranga ir šventės stilius. Nuotraukas iki liepos 27 dienos siųskite adresu konkursai@lrytas.lt.

Nugalėtojams atiteks „SPA Vilnius“ prizai. Pirmos vietos laimėtojas su bičiuliu galės pailsėti „SPA Vilnius SANA“ sveikatos ir poilsio centre, Druskininkuose. Nakvynė dviviečiame kambaryje, skanūs pusryčiai restorane, mineralinio vandens baseinai ir pirtys – tokie malonumai laukia geriausių nuotraukų autoriaus ar savininko.

Antros vietos nugalėtojas mėgausis veido masažu su levandų kremu ir rozmarino ekstraktais bei galvos plovimu „SPA Vilnius DIA“ dienos centre, Vilniuje. Trečia vieta konkurse nuotraukos autoriui leis atsipūsti atpalaiduojačioje, raminančioje, odą puoselėjančioje aukso vonioje „SPA Vilnius DIA“ dienos centre.

Nugalėtojų taip pat laukia specialūs „Bendraukime“ prizai.

Siųsdami nuotraukas nurodykite savo mokyklą, vardą, pavardę ir telefoną. Labai svarbu, kad nuotraukos būtų darytos šiemet. Pernai ar dar seniau darytos fotografijos konkurse nedalyvaus.

Geriausias nuotraukas rinks portalo lrytas.lt bičiuliai tinkle „Facebook“. Geriausios nuotraukos bus publikuojamos „Bendraukime“.

Linkime gražių išleistuvių ir įspūdingų nuotraukų!

Bendraukime!

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.