Dovana lrytas.lt bičiuliui – naujasis „iPad“

Bičiulystė su lrytas.lt – ne tik kasdienės naujienos, diskusijos ir pramogos. Lrytas.lt puslapyje tinkle „Facebook“ vykęs konkursas lėmė ypatingą dovaną vienam mūsų bičiulių – skaityti portalą Saulius Untanas galės Naujuoju „iPad“. 

Lrytas.lt bičiulis S. Untanas džiaugsis naujuoju "iPad". J. Stacevičiaus nuotr.
Lrytas.lt bičiulis S. Untanas džiaugsis naujuoju "iPad". J. Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-08-16 10:44, atnaujinta 2018-03-17 08:37

Žiūrėkite vaizdo reportažą, kaip buvo išrinktas laimėtojas.

Naujojo „iPad“ savininku S. Untanas tapo ištraukus burtus. Kaip ir skelbėme akcijos pradžioje – nugalėtojas galėjo būti kiekvienas iš 50 000 lrytas.lt draugų socialiniame tinkle „Facebook“. Reikėjo tik prisijungti prie mūsų puslapio ir, sekant naujienas, diskutuojant bei pramogaujant, laukti rezultatų.

Smalsu, kaipgi ištraukėme tą nugalėtoją? Viskas labai paprasta.Kai tik „Facebook“ skaitliukas stulktelėjo ties 50 000 riba, suorganizavome burtus. Kadangi „Facebook“ nesuteikia paprastos galimybės eksportuoti visų tam tikro puslapio draugų pavardžių, ėjome senu ir patikrintu keliu.

Sukarpėme ant popieriaus lapo išdėliotas lietuviškos abėcėlės raides (dukart po kiekvieną raidę) ir ištraukėme nugalėtojo inicialus – šiuo atveju „S“ ir „U“. O po to tarp puslapio draugų ieškojome būtent tokių inicialų savininko. Pirmasis žmogus mūsų paieškoje tokiais inicialais ir buvo Saulius Untanas! Tikimės netrukus jį pakalbinti ir pristatyti visiems lrytas.lt skaitytojams.

Visiems kitiems lrytas.lt bičiuliams pažadame ir ateityje ne tik būti ištikimiausiu jūsų bičiuliu naujienų labirintuose, bet ir pradžiuginti naujomis akcijomis ir prizais!

Vertiname jūsų draugystę. Ačiū, kad esate kartu.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.