Geriausios vasaros nuotraukos liudija: lietuviai išsiilgę romantikos

Rodos, ką tik prasidėjusi vasara eina į pabaigą. Laikas skaičiuoti jūsų balsus ir rinkti geriausią konkurso „Mano didelės šaunios lietuviškos atostogos“ nuotrauką. Ne miniatiūriniai maudymukai, ne įdegę kūnai, bet paprastas dviejų žmonių pokalbis – štai kas pakerėjo lrytas.lt bičiulius. Daugiausia, kone tūkstantį balsų „Facebook“ profilyje surinkusi Giedrės Grigaitės fotografija kupina romantikos ir paprastumo, primena Antano Sutkaus įamžintą Jeano Paulo Sartre'o kovą su vėju Kuršių Nerijoje. Ji pelnė PIGU.LT įsteigtą konkurso prizą – palapinę „Camp active Yosemite“.

Ant žolės greta akordeono gulintis juodais akiniais pasidabinęs Laurynas lrytas.lt „Facebook“ profilyje surinko per 200 „like'ų“.
Ant žolės greta akordeono gulintis juodais akiniais pasidabinęs Laurynas lrytas.lt „Facebook“ profilyje surinko per 200 „like'ų“.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 21, 2012, 2:35 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 6:18 AM

Dar penkių daugiausia „like'ų“ surinkusių nuotraukų autoriai gaus „Bendraukime“ prizus.

Viena jų - Mildos Špiliauskaitės vasaros akimirka – besimaudantis draugų būrys. Ji sulaukė pusketvirto šimto žmonių palaikymo ir užėmė antrąją vietą.

Trečioje – Lauryno Gedvilo atostogos sodyboje. Ant žolės greta akordeono gulintis juodais akiniais pasidabinęs Laurynas surinko per 200 „like'ų“.

Per 170 lrytas.lt bičiulių „Facebook'e“ reiškė simpatijas Kristinos nuotraukai, kurioje – širdelė iš smėlio, piešiama ore. Panašų balsų skaičių gavo Aurelijaus ir Tomo atostogų kaime nuotrauka. Du jauni tvirti bernai su šakėmis prie šieno kupetos! Jau beveik egzotika tampantis vaizdelis Lietuvoje!

„Bendraukime“ prizą pelnė ir įamžinta Eglės Žiedelės vestuvių metinių vakarienė Neringos paplūdimyje. Moteris prisimena, kaip šventinį stalą ir svečius išpūtė pirmą kartą prasiautęs tokio stiprumo uraganas. Nuotraukoje trečiame plane užfiksuotas skęstantis jaunikis su palapine, kurią pora nusipirko prieš pat kelionę. Fotoaparatui tai buvo paskutinis kadras prieš sugendant, nes jis taip pat neatlaikė audros.

Visą konkurso nuotraukų galeriją galite pažiūrėti čia.

Dėkojame visiems dalyvavusiems konkurse! Su nugalėtojais susisieksime, o kitus raginame ir toliau sekti naujienas bei dalyvauti konkursuose!

Bendraukime!

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.