KONKURSAS. Pasiūlyk „Lietuvos ryto“ palaikymo skanduotę ir laimėk naujojo sezono abonementą!

Netrukus prasidėsiantis krepšinio sezonas kaitina sirgalių emocijas. Kaip ruošiesi palydėti savo mylimą „Lietuvos ryto“ komandą į pergales? Lrytas.lt kviečia siūlyti sirgalių skanduotę ir laimėti naujojo sezono abonementą!

Tiki, kad tavo pasiūlyta skanduotė gali griaudėti krepšinio arenose ir užvesti mylimą komandą? Jei taip, iki rugsėjo 30 d. siųsk savo idėją adresu konkursai@lrytas.lt. M. Kulbis
Tiki, kad tavo pasiūlyta skanduotė gali griaudėti krepšinio arenose ir užvesti mylimą komandą? Jei taip, iki rugsėjo 30 d. siųsk savo idėją adresu konkursai@lrytas.lt. M. Kulbis
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 6, 2012, 10:22 AM, atnaujinta Mar 16, 2018, 10:32 PM

Tiki, kad tavo pasiūlyta skanduotė gali griaudėti krepšinio arenose ir užvesti mylimą komandą? Jei taip, iki rugsėjo 30 d. siųsk savo idėją adresu konkursai@lrytas.lt. Iki pat konkurso pabaigos jūsų pasiūlytas skanduotes skelbsime „Bendraukime“ ir lrytas.lt puslapyje tinkle facebook.com/lrytaslt?ref=hl"="">facebook.com/lrytaslt?ref=hl"" target="_blank">„Facebook“.

Nugalėtoją spalio pradžioje išrinks iš lrytas.lt žurnalistų ir „Lietuvos ryto“ klubo atstovų sudaryta komisija.

I vietos nugalėtojas džiaugsis naujojo sezono abonementu į „Lietuvos ryto“ varžybas, o II ir III vietas laimėjusieji – specialiais „Bendraukime“ prizais.

Skanduojam už pergales!

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.