Kaip aš mečiau rūkyti (konkursas)

Pasaulio ir Lietuvos sveikatos apsaugos specialistai imasi vis drastiškesnių kovos su rūkymu priemonių. Kad atgrasytų nuo tūkstančius gyvybių kasmet nusinešančio žalingo įpročio, valstybės didina tabako akcizus, imasi vienodinti cigarečių pakelius, apie kovą su rūkymu parašyta šimtai knygų. Kiekvienas rūkantysis, jau atsikratęs šio žalingo įpročio, turi savo unikalią istoriją. Kviečiame ja dalintis, įkvėpti kitus ir laimėti savaitgalį viešbutyje „Belvilis“.

Aprašykite, kas jums padėjo mesti rūkyti ir su kokiais iššūkiais susidūrėte. 123rf. asociatyvi nuotr.
Aprašykite, kas jums padėjo mesti rūkyti ir su kokiais iššūkiais susidūrėte. 123rf. asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

"Bendraukime" redakcija

Sep 20, 2012, 6:07 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 4:17 PM

Gal metėte rūkyti perskaitęs kokią nors įkvepiančią knygą ar pažiūrėjęs filmą? Gal atsisakyti šio įpročio privertė koks nors gąsdinantis faktas ar gydytojo patarimas? Pasidalinkite savo receptu, kuris, neabejojame, bus naudingas šimtams kitų mesti rūkyti norinčių žmonių.

Būtinai aprašykite ir tai, su kokiais iššūkiais susidūrėte savo kovoje su rūkymu. Kaip kovojote su pagunda? Kokių kitų įpročių teko atsisakyti ar, priešingai, - įgyti? Ar jus palaikė artimieji?

Jūsų asmeninių istorijų ir patarimų laukiame iki spalio 14 d. Savo tekstus ir vaizdus siųskite adresu bendraukime@lrytas.lt arba įkelkite čia.

Trijų, redakcijos nuomone, labiausiai įkvepiančių istorijų autoriams padovanosime savaitgalio poilsį dviem gamtos apsuptyje esančiame viešbutyje „Belvilis“.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.