Lietuvis savo svajonių šamą ištraukė Ispanijoje

Su šeima jau 12 metų gyvenu Ispanijoje netoli Alikantės.  Iki Ebro upės nuo mūsų namų - apie 500 kilometrų,  todėl visada svajojau joje pažvejoti. Turėdami laisvesnio laiko spalio 5 dieną nuvažiavome prie upės, į Eskatrono miestelį.

Žvejybos Ebro upėje laimikis.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Žvejybos Ebro upėje laimikis.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Juozas Gudaitis

Nov 3, 2012, 11:15 AM, atnaujinta Mar 15, 2018, 5:24 PM

Maždaug apie 8 val. 30 min. pradėjome žvejoti - sumetėm 6 meškeres, pašėrėm juodomis granulėmis ir pradėjome laukti. Pirma užkibusi žuvis  buvo  31 kg šamas. Jis man užkibo apie 9 val. 30 min.

Vėliau sūnus Tomas ištraukė 14,5 kg karpį. Po to dar aš ištraukiau vieną 7,5 kg karpį ir 41 kg šamą.

Tomas irgi ištraukė du šamus, kurie svėrė 30 ir 40 kg.

Žodžiu, pažvejojome nuostabiai, kalnas žuvies: į namus pasiėmėm 2 karpius ir 1 šamą, o 3 šamus paleidome. Tad žuvies turim  dar ilgam.

***

Ir jūs sugavote žuvį, apie kurią savaitę kalbėjo visas miestas? Užkibo laimikis, didesnis už jus patį? O gal pati žvejyba pažėrė įspūdžių, kurie kvapą užgniaužė net labiausiai patyrusiems žvejams? Dalyvaukite konkurse "Mano įspūdingiausia žuvis"!

Savo istorijas, nuotraukas ir vaizdo įrašus iki lapkričio 9 d. siųskite adresu konkursai@lrytas.lt arba įkelkite čia. Būtinai nurodykite, kur ir kada žvejojote, pateikite, jūsų nuomone, svarbių ir įdomių detalių.

Trijų, redakcijos nuomone, įspūdingiausių žūklės istorijų autorių laukia prizai, kuriuos įsteigė veiklos 20-metį švenčianti UAB „Esmera“. I vietos nugalėtojas džiaugsis 1000 litų čekiu apsipirkti „Esmeros“ parduotuvėje, II - žvejo kostiumu, III - rite. Įspūdingų laimikių!

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.