Skelbiami konkurso „Mano įspūdingiausia žuvis“ laimėtojai

Žvejybą reikėtų paskelbti trečiąja lietuvių religija. Į redakciją tris savaites plaukę žvejų laiškai, nuotraukos ir vaizdo reportažai liudijo, kokių aistringų žvejų yra Lietuvoje ir emigracijoje. Lašišos, lydekos, šamai, karpiai, karosai, karšiai ir - kokia egzotika - rykliai, mėnulžuvės, paltusai. Tokiais laimikiais gyrėsi konkurso „Mano įspūdingiausia žuvis“ dalyviai.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 13, 2012, 2:44 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 11:55 AM

Savaime, suprantama, neturėjome galimybės nei pasverti, nei pamatuoti laimikių, kuriais gyrėsi konkurse dalyvavę žvejai. Todėl renkant nugalėtoją lemiamą vaidmenį vaidino tai, KAIP buvo papasakota įspūdingiausio laimikio istorija. Juk sutikite, kartais ir visai nedidelė žuvis gali visam gyvenimui įstrigti kaip įspūdingiausia, jeigu ją žvejojant patyrėte nepamirštamų iššūkių ir nuotykių.

Taigi laimėtojų trijulė išsidėstė taip:

1-oji vieta. V. Pečkaičio Airijoje patirta mėlynojo ryklio žvejybos istorija, kuri adrenalino paliko visiems metams. Šiam žvejui dovanojame 1000 Lt čekį apsipirkti UAB „Esmera“ parduotuvėje.

2-oji vieta. Ne vien malonių akimirkų A. Kalinauskui suteikusi lydekos žvejybos istorija - pikti komentatoriai prieš 11 metų skaudžiai pliekė žvejį, o dabar konkursas suteikė progą papasakoti, kaip viskas buvo iš tikro. A. Kalinauskui UAB „Esmera“ dovanoja žvejo kostiumą.

3-ioji vieta. Netikėtu požiūriu ir sąmoju nustebino žvejo sutuoktinė Miglė, kuriai žvejyba padovanojo... 80 kg sutuoktinį. Miglei (o galbūt jos vyrui) dovanojame ritę.

Dėkojame visiems konkurso dalyviams už istorijas ir nuotraukas ir linkime įspūdingų laimikių!

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.