Konkursas. Mano naujametis pažadas

Nuo kitų metų pradėsiu mokytis ispanų kalbos. Gruodžio 31-oji tikrai bus paskutinės mano cigaretės diena. 2013 metais įsipareigoju lankyti sporto klubą ir numesti 5 kilogramus. Nuo kitų metų pradžios nustosiu niurzgėti ir lyg dovaną vertinsiu kiekvieną dieną. Sausio 1-ąją... Naujamečiams pažadams dažnai nėra pabaigos. O ką kitiems metams pažadėsi tu? Papasakok apie savo pažadą ir laimėk puikius prizus!

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 3, 2012, 5:20 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 10:07 PM

Atskleisk ne tik savo pažadą, bet ir kodėl jį duodi. Ir dar svarbiau - kaip ketini jo laikytis bei kodėl tiki, jog tau pasiseks. Juk svarbiau nei pats pažadas yra tai, ar jį įvykdysi, tiesa?

Jūsų istorijų rišlia ir tvarkinga lietuvių kalba iki gruodžio 31 d. laukiame adresu konkursai@lrytas.lt, ją galite įkelti ir čia.

Redakcijos nuomone, trijų įdomiausių istorijų autorių laukia vertingi prizai. I vieta - WMF virdulys „Only You“ ir Elvis Presley kompaktinė plokštelė, II vieta - sauso valymo siurblys „Thomas Blue Power“, III vieta -  „Beurer“ diagnostinės svarstyklės BG21. Prizus įsteigė UAB "Laurimas", daugiau informacijos - tomsona.lt/"="">tomsona.lt/"" target="_blank">www.tomsona.lt

Tai ką pasižadėsi?

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.