Istorijose - ir skausmas, ir viltis (prizai už įdomiausius rašinius)

Pastaroji „Bendraukime“ savaitė buvo kaip niekad turtinga įdomių ir aktualių istorijų. Vos startavusi socialinė kampanija „Vėžys - ne nuosprendis“ pakvietė ir sergančiuosius, ir sveikuosius dalintis savo istorijomis bei patarimais.

Džiaugiamės aktualiomis ir įdomiomis istorijomis ir naujienomis besidalinančiais savo autoriais. Kviečiame ir toliau pasakotų apie tai, kas jums svarbu ir įdomu.<br>J. Stacevičiaus nuotr.
Džiaugiamės aktualiomis ir įdomiomis istorijomis ir naujienomis besidalinančiais savo autoriais. Kviečiame ir toliau pasakotų apie tai, kas jums svarbu ir įdomu.<br>J. Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-12-04 17:19, atnaujinta 2018-03-14 21:22

Daugiausiai dėmesio sulaukė skaudžios ir tuo pačiu viltingos vėžio paliestų merginų istorijos. Julija, kuriai gydytojai jau nebeduoda vilčių, išmoko vertingi kiekvieną jai duotų dieną. Džiaugiamės, kad šios merginos istorija sulaukė daugybės palaikymo laiškų.

Stiprybe spinduliuoja ir Sigita, papasakojusi apie savo kovą su vėžiu ir ligos metu išmoktas pamokas. „Žmonės skundžiasi - tai saulės per mažai, tai lyja, tai aptaškė pravažiuojanti mašina, tai vaikinas nepaskambino. Merginos verkia, kad neturi kuo rengtis ar nulūžusiu nagu. Juokas ir absurdas. Sergantis žmogus nori, kad tik rytoj pabustų, galėtų džiaugtis dar viena diena, kad pasveiktų“, - papasakojo Sigita.

Skaitytojus sujaudino ir Viktor Gegevič istorija apie vaikystę vaikų namuose ir motinos paieškas su netikėtu moralu: „Neiškokite savo motinų, jeigu jos jus paliko“.

Tuo tarpu Ieva Tamulevičiūtė nutarė ieškoti teisybės - ją Anglijoje prieš Kalėdas pasiekė visai ne tas siuntinys, kokį sesuo jai siuntė. Kurios šalies paštas už ką atsakingas? Tokius klausimus kėlė Ieva savo rašinyje.

Dėkojame ir nuolatiniam savo autoriui Trapopkinui, šįkart nustebinusiu ir ne vieną šokiravusiu straipsniu ir vaizdo įrašu apie mėsos kilmę.

Džiaugiamės aktualiomis ir įdomiomis istorijomis ir naujienomis besidalinančiais savo autoriais. Kviečiame ir toliau pasakotų apie tai, kas jums svarbu ir įdomu. Juos kviečiame siųsti bendraukime@lrytas.lt arba įkelti čia.

Už geriausius rašinius jūsų visuomet lauks „Bendraukime“ prizai.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.