Skaitomiausių istorijų autoriams - „Bendraukime“ prizai

Už pilietišką elgesį - nemalonumai. Į tokią situaciją pateko Andrius Šimanskis, vairuodamas nufilmavęs kelių gaidelį - įžūliai važiuojantį BMW, ir sulaukęs įtarimų dėl nesaugaus vairavimo. Jo istorija praėjusią savaitę „Bendraukime“ buvo pati populiariausia.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 10, 2012, 8:06 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 5:48 PM

Milžiniško atgarsio sulaukė ir kandus emigrantės Rasos Olenwahl rašinysPenkios priežastys, kodėl nesustabdysit emigracijos“ - šis straipsnis sulaukė ir rekordinio komentarų skaičiaus“.

Bandymus įrodyti savo tiesą prieš viešojo transporto kontrolierius įtaigiai aprašė ir studentė, nors Všį „Susisiekimo paslaugų“ komentaras turbūt jos nepaguodė. Galbūt paguos ir pradžiugins „Bendraukime“ prizai, kuriuos tradiciškai skiriame savaitės skaitomiausių istorijų autoriams.

Atskirai norime įvertinti prie socialinės kampanijos „Vėžys - ne nuosprendis“ prisijungusią Oną Grudžinskienę, kuri sujaudino istorija apie vėžiu sirgusią savo dukrą. Jai dovanojame „Bendraukime“ atributikos ir Gendručio Morkūno knygą „Puodukas kefyro ant palangės“.

O visus kitus kviečiame aktyviai dalyvauti „Bendraukime“ gyvenime - rašyti, fotografuoti, filmuoti, siųsti savo istorijos, balsuoti ir komentuoti. Jūsų laiškų laukiame bendraukime@lytas.lt, juos galite įkelti ir čia.

Bendraukime!

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.