Mano naujametis pažadas - mylėti

Mano naujametis pažadas - tai, apie ką dabar labiausiai galvoju. Galvoju apie stebuklą, kuris ruošiasi ateiti į šį pasaulį. Taip, tai vaikutis, kuris dabar manyje ir greit miegos saldžiai ant mano rankų.

Galvoju apie stebuklą, kuris ruošiasi ateiti į šį pasaulį.<br>123rf. asociatyvi nuotr.
Galvoju apie stebuklą, kuris ruošiasi ateiti į šį pasaulį.<br>123rf. asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Angelė Kulikauskienė

Dec 11, 2012, 2:32 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 5:18 PM

Aš pažadu šį stebuklą-vaikiuką labai mylėti ir stengtis daryti viską, kad jis būtų labai laimingas ir niekad neverktų. Mano naujametis pažadas - mylėti mylėti - ir tai aš tikrai išpildysiu.

O ką kitiems metams pažadėsi tu? Papasakok apie savo pažadą ir laimėk puikius prizus!Atskleisk ne tik savo pažadą, bet ir kodėl jį duodi. Ir dar svarbiau - kaip ketini jo laikytis bei kodėl tiki, jog tau pasiseks. Juk svarbiau nei pats pažadas yra tai, ar jį įvykdysi, tiesa?

Jūsų istorijų rišlia ir tvarkinga lietuvių kalba iki gruodžio 31 d. laukiame adresu konkursai@lrytas.lt, ją galite įkelti ir čia.

Redakcijos nuomone, trijų įdomiausių istorijų autorių laukia vertingi prizai. I vieta - WMF virdulys „Only You“ ir Elvis Presley kompaktinė plokštelė, II vieta - sauso valymo siurblys „Thomas Blue Power“, III vieta -  „Beurer“ diagnostinės svarstyklės BG21. Prizus įsteigė UAB "Laurimas", daugiau informacijos - www.tomsona.lt

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.