Pasižadėkim būti geresni ne tik per gerumo akcijas

Liko vos keletą dienų ir prasidės... prasidės... prasidės viskas iš naujo. Nauji metai, naujas pavasaris, vasara, naujos naujienos, naujas džiugesys ir naujas liūdesys. Kaip smagu. Kaip smagu sulaukti Naujų metų, esu nelabai linkusi dalintis pažadais, nes žinot, kaip būna su jais: ateina ir kiti metai, ir dar kiti, bet taip ir neįvykdėm to bei ano....Sportuoti jau šiemet pradėjau, oj, netgi pernai, tai pažadą tesėsiu.

Atsimenu savo vaikystę, jau tada pažadai buvo. Pavyzdžiui, nuperka mamytė naują sąsiuvinį, ir aš vis sakau, kad nuo šiol rašysiu dailyraščiu.<br>123rf. asociatyvi nuotr.
Atsimenu savo vaikystę, jau tada pažadai buvo. Pavyzdžiui, nuperka mamytė naują sąsiuvinį, ir aš vis sakau, kad nuo šiol rašysiu dailyraščiu.<br>123rf. asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Jūratė Kriščiūnienė

Dec 31, 2012, 9:53 AM, atnaujinta Mar 14, 2018, 8:38 AM

Atsimenu savo vaikystę, jau tada pažadai buvo. Pavyzdžiui, nuperka mamytė naują sąsiuvinį, ir aš vis sakau, kad nuo šiol rašysiu dailyraščiu, deja, po kelių lapų tie pažadai dingdavo. Taip ir raizgydavau tuos žodelius kaip daktaras... O Naujieji - tarsi naujas sąsiuvinio lapas, viską naujai atversti reikia... Ir versim, tai gal pradėkim viską kitaip?

Gal atsikelkim dviem minutėlėmis anksčiau, kad pabučiuotume netikėtai vyrui į žandą, kad pakutentume vaikučiams padukus? Neatsimenu, kada raiviausi ryte prie atviro lango... O nusišypsoti nepažįstamajam, tiesiog taip, be jokios priežasties? O gal į darbą nedumti su mašina, nors kartą per savaitę nupėdinti savo kojom...

Pasižadėkim būti geresni ne tik per gerumo akcijas, pabūkim šiltesni visiems, sau, ir nepažįstamiesiems, daugiau šypsotis.

Pradžia. Metų pradžia. Viltis. Stebuklai. Gėris. Naujųjų metų rytą visi mes tikimės stebuklų... Nesitikėkime, o patys kurkime juos. Tam nereikia nei prabangių kelionių, automobilių, brangių papuošalų, nei putojančio tikro šampano purslų... Sustokime - šeima, mama, dukra, sūnus, brolis - susikabinkite rankomis, pažvelkite vienas kitam į akis. Ar jaučiate sklindančią šilumą? Ar jaučiate sielos ramybę? Tai ir yra tikrų tikriausias stebuklas, pasižadėkime jį pratęsti, padėkokime, kad artimieji šalia, apsikabinkime, pabučiuokime...

O ką kitiems metams pažadėsi tu? Papasakok apie savo pažadą ir laimėk puikius prizus!Atskleisk ne tik savo pažadą, bet ir kodėl jį duodi. Ir dar svarbiau - kaip ketini jo laikytis bei kodėl tiki, jog tau pasiseks. Juk svarbiau nei pats pažadas yra tai, ar jį įvykdysi, tiesa?

Jūsų istorijų rišlia ir tvarkinga lietuvių kalba iki gruodžio 31 d. laukiame adresu konkursai@lrytas.lt, ją galite įkelti ir čia.

Redakcijos nuomone, trijų įdomiausių istorijų autorių laukia vertingi prizai. I vieta - WMF virdulys „Only You“ ir Elvis Presley kompaktinė plokštelė, II vieta - sauso valymo siurblys „Thomas Blue Power“, III vieta -  „Beurer“ diagnostinės svarstyklės BG21. Prizus įsteigė UAB "Laurimas", daugiau informacijos - www.tomsona.lt

Konkurso nugalėtojus skelbsime sausio 2 d. 

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.