Tinginukės pažadukas

Sveikuliukai, skaituoliukai. Esu tinguliukė iš Kauniuko. Nusprendžiau pasidalinti savo pažaduku, kad kitais metuliūkščiais nebebūsiu tokia tinguliūkšė.

Dirbti visai aptingau. Vyrui sugalvojau komandas, kad prieš išeidamas į darbą padarytų man sumuštinių ir paruoštų kavos.<br>P. Jurkevičiaus asociatyvi nuotr.
Dirbti visai aptingau. Vyrui sugalvojau komandas, kad prieš išeidamas į darbą padarytų man sumuštinių ir paruoštų kavos.<br>P. Jurkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Rimuolytė

Dec 31, 2012, 2:43 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 8:24 AM

Paskutiniu metu mėgstu pasirangyti lovytėje iki pietų, kai išsirangau iš lovytės, geriu kavytę pasmaližiaudama šokoladukais, ir taip ateina vakarėlis. Dirbti visai aptingau. Vyrui sugalvojau komandas, kad prieš išeidamas į darbą padarytų man sumuštinių ir paruoštų kavos aparatą, kad kai nubusiu, beliktų paspausti tik mygtuką, ir kavytė jau garuoja.

Visgi priėjau ir aš liepto galą. Maniškis ne juokais supyko. Ir paskelbė ultimatumą. Neva jei aš nepasikeisiu, jis nebeduos man dienpinigiukų. Na, na, pamaniau. Ech, tie vyrai, šelmiai. Na, ar gražu taip bauginti savo moterį, kuri stengiasi išlikti amžinai jaunutė? Nė vienas vyras nesupranta, kad mes, moterys, atrodome gražutės, tik kai esame laimingutės.

Na, teko nusileisti. Visos mes tuos vyrus juk žinome. Užsispyrę kaip ožiukai. Jei jau kažką sumąstė, tai laikysis iki paskutinio. Sutikau, kad pabusiu kiekvieną ankstų rytelį ir, gurkšnodama kavytę, kurią jis man atneš į lovytę, dainuosiu jam kaip lakštingalėlė gražiausiais daineles. O pamatytumėte vyro reakciją. Jis ir verkė, ir juokėsi iš džiaugsmo. Juk šeima tam ir yra kuriama, kad rastume išeitis kiekvienoje problemėlėje drauge. Ech, kaip gera, kai matai, kad tavo pastangos kažką padarys laimingą.

Linksmų Naujųjų metų jums, mano tautiečiai. Darykime vieni kitiems gerus darbus, ir mums bus atlyginta.

O ką kitiems metams pažadėsi tu? Papasakok apie savo pažadą ir laimėk puikius prizus!Atskleisk ne tik savo pažadą, bet ir kodėl jį duodi. Ir dar svarbiau - kaip ketini jo laikytis bei kodėl tiki, jog tau pasiseks. Juk svarbiau nei pats pažadas yra tai, ar jį įvykdysi, tiesa?

Jūsų istorijų rišlia ir tvarkinga lietuvių kalba iki gruodžio 31 d. laukiame adresu konkursai@lrytas.lt, ją galite įkelti ir čia.

Redakcijos nuomone, trijų įdomiausių istorijų autorių laukia vertingi prizai. I vieta - WMF virdulys „Only You“ ir Elvis Presley kompaktinė plokštelė, II vieta - sauso valymo siurblys „Thomas Blue Power“, III vieta -  „Beurer“ diagnostinės svarstyklės BG21. Prizus įsteigė UAB "Laurimas", daugiau informacijos -

onkurso nugalėtojus skelbsime sausio 2 d.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.