Sveikiname naujamečių pažadų konkurso nugalėtojus!

2013-ųjų pradžios fejerverkai driokstelėjo naujomis viltimis, lūkesčiais ir pažadais. Visą mėnesį iki Naujųjų metų skaitėme apie jūsų, „Bendraukime“ skaitytojai, pasižadėjimus būti kažkuo geresniems. Tikimės, kad visiems jums pavyks įgyvendinti savo pažadus, o mes apdovanojame, mūsų nuomone, įdomiausių pažadų autorius.

Daugiau nuotraukų (1)

„Bendraukime“

Jan 2, 2013, 5:11 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 1:31 AM

I vieta - Eledos pasižadėjimas šiais metais nebūti niurzgle. „2013 metais norėčiau sustiprinti gebėjimą džiaugtis mažais dalykais, todėl pamėginau nustatyti, koks mano bruožas labiausiai trukdo, jei ne mėgautis, tai bent ramiai priimti ir nemalonias akimirkas. Ogi niurzgėjimas. Tas negerai, anas nepatinka, trečio bijau... Ne ten padėjo, ne taip padarė, pasakė, pažiūrėjo...“, - prisipažino Eleda. Ją konkurso rėmėjas UAB „Laurimas“ („tomsona.lt“) apdovanoja WMF virduliu „Only You“ ir Elvio Preslio kompaktine plokštele.

II vieta atitenka sarkastiškam Juozo prisipažinimui apie pasaulio pabaigos laukimą, pranašystės šnipštą ir pasižadėjimą ateityje nesiklausyti tokių pramanų. „Prisiekiu tau, kad niekada daugiau nebetikėsiu jokiomis pranašystėmis. Pažadu, kad nebebūsiu toks įkyrus ir pasipūtęs, koks buvau ligi šiol“, - kaimynės Irutės atleidimo prašė Juozas. Jam atitenka sauso valymo siurblys „Thomas Blue Power“.

III vietą skiriame emigrantui Trapopkinui, kuris savo naujametį pažadą išdėstė eilėmis. Jį apdovanojame „Beurer“ diagnostinėmis svarstyklėmis BG21.

Susitaupiau gan nemažai:

Ir butui, ir audinei.

Tad laukite manęs visi,

Ir pataupykit baliui.

Konkurso laureatams ir visiems kitiems linkime, kad išsipildytų visi šių metų norai! Savo džiaugsmais, pasiekimais ar nesėkmėmis nepamirškite pasidalinti su kitais „Bendraukime“ skaitytojais: jūsų istorijų visuomet laukiame adresu bendraukime@lrytas.lt arba įkeliant čia.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.