Bučinių konkursas nuplėšė lietuvių drovumo kaukę (nuotraukų galerija)

Kas sakė, kad lietuviai šalti, susikaustę ir nedrįsta viešai reikšti savo jausmų? Anaiptol! Lrytas.lt organizuotas nuotraukų konkursas „Mūsų karščiausias bučinys“ įrodė, kokie lietuviai aistringi.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 15, 2013, 10:03 AM, atnaujinta Mar 11, 2018, 9:22 PM

Šiam konkursui sulaukėme apie šimto nuotraukų, kurios spinduliavo romantika, aistra, meile, svajonėmis. Dažnu atveju nuotrauką lydėjo ne mažiau įspūdinga bučinio istorija.

Buvo sudėtinga išrinkti tris pačias karščiausias nuotraukas. Vis dėlto redakcijos sprendimu, nugalėtojų trejetas išsidėliojo taip:

I vieta: Aušros ir jos vyro bučinys, savo karščiu sklaidantis net tamsius debesis. Šiai porai dovanojame VCUP 100 litų čekį.

II vieta: Gydantis Dianos Michnevič ir Martyno Blazevičiaus bučinys. „Gulėjau Santariškių ligoninėje po sunkios traumos (nukritau nuo žirgo ir susilaužiau stuburą 3 vietose). Vaikinas, kurį aš be galo mylėjau ir myliu iki šiol, priėjo prie manęs ir pasakė: „Nuo šiol aš tave saugosiu, myliu tave“, – bučinio aplinkybes apibūdino Diana. Šiai porai dovanojame VCUP 50 litų čekį.

III vieta: Gaivus ir svaiginantis Kunigiškių poros bučinys. „Gaivią vasaros popietę džiaugėmės vienas kitu pievoje, aptardami vestuvių planus ir ateities lūkesčius, todėl šio bučinio skonis buvo kupinas svajonių ir naujų idėjų“, – tikino J. Kunigiškienė. Šiai porai taip pat dovanojame VCUP 50 litų čekį.

Su nugalėtojais susisieksime asmeniškai.

Karštos, aistringos ir meilės kupinos jums Valentino dienos!

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.