24 metų mergina drovisi nuo vaikystės likusio pieninio danties

Dvejojau, dalintis savo netobulumo istorija ar ne. Tačiau vis dėl to nusprendžiau. Kaip sakoma, niekas už tai per galvą neduos. Mano problema gal ir neatrodo tokia jau verta dėmesio aplinkiniams, tačiau ji man neleidžia šypsotis. Kadangi esu linksmų plaučių žmogus, kitiems gal ir neužkliūva mano šypsena. Tačiau su kiekvienu kartu, kai šypsausi, galvoju, pastebės aplinkiniai ar ne.

Daugiau nuotraukų (1)

Julija

May 10, 2013, 11:24 PM, atnaujinta Mar 6, 2018, 10:32 PM

Su vyru pašnekam, kad būtų gerai man susitvarkyti dantis, tačiau pasižiūrėjus į kainas, nusvyra rankos. Ir nors taupyklė kartais papilnėja, tačiau ne tiek, kiek reikėtų. Nes norisi tikrai gerai susitvarkyti. Nes kaip sako, taupus moka du kartus.

Mano problema yra ta, kad aš vis dar turiu pieninį dantį, nors man jau 24 metai. Kai mama vesdavo pas dantistę, ji tik paklausdavo, ar man jį skauda. Man atsakius, kad ne, viskas tuo ir pasibaigdavo.

Žinoma, gal yra ir tėvų nesirūpinimo šitoje situacijoje. Šiuo metu tas pieninukas atrodo tikrai baisiai, nes jau šaknis gerokai matosi. Kiek domėjausi, reikėtų dėti implantą. To labiausiai ir norėčiau.

Žinoma, yra ir daugiau problemų - ir su žandikauliu, ir kreivų dantų, tačiau su šiomis problemomis galiu gyventi, tačiau pieninis dantis tikrai gyvenimo džiaugsmo neprideda. Tikiuosi, kad jei nepavyks laimėti, manau, gal iki pensijos susitvarkysiu savo netobulą šypseną!

Ramunė dalyvauja pokyčių konkurse „Turiu paslaptį - droviuosi savo kūno“. Pasidalinkite savo istorija ir laimėkite galimybę pasikeisti! Klinika „Grožio chirurgija“ jūsų pasikeitimus parems 3000 litų. Jūsų laiškų su nuotraukomis laukiame adresu konkursai@lrytas.lt

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.