Pažinai nepakartojamą povandeninį pasaulį? Dalyvauk nuotraukų konkurse!

Dėmesio visiems povandeninio pasaulio entuziastams! Jei domiesi povandenine fotografija ar ką tik ja susidomėjai, iki liepos 28 dienos talpink savo geriausias fotografijas tinklalapio „Aqualangas“ galerijoje ir laimėk vertingus „General Financing“ ir „Nardymo Akademijos“ prizus – nardymo kostiumą su plaukmenimis, pažintinį nėrimą su instruktoriumi į ežero gelmes ir galimybę dalyvauti povandeninės fotografijos kursuose.

Kviečiame dalyvauti Nardymo Akademijos organizuojamame povandeninės fotografijos konkurse „Aqualangas“.<br>Organizatorių nuotr.
Kviečiame dalyvauti Nardymo Akademijos organizuojamame povandeninės fotografijos konkurse „Aqualangas“.<br>Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 24, 2013, 11:23 AM, atnaujinta Mar 2, 2018, 3:58 PM

Pažinai nepakartojamą povandeninį pasaulį? Nori sužavėti kitus po vandeniu užfiksuotais šviesos spinduliais? O gal praplaukiančiais vėgėlių pulkais, besiburiuojančiais jūrų ežiais, aštuonkojais? Povandeniniais urvais ar kanjonais? Jei esi profesionalus fotografas ar mėgėjas, kviečiame dalyvauti Nardymo Akademijos organizuojamame povandeninės fotografijos konkurse „Aqualangas“.

Visas konkurso fotografijas kitą savaitę publikuosime portale lrytas.lt. O geriausiai povandeninį pasaulį atspindinčios nuotraukos bus specialiai parengtos ir eksponuojamos po vandeniu įrengtose meno galerijose Platelių, Alaušo, Baltųjų Lakajų ir Galvės ežeruose. Dalyvauk konkurse ir pakviesk savo draugus pasigrožėti tavo darbais netradicinėje aplinkoje!

Konkurse išskiriamos dvi kategorijos:

* besidomintiems fotografija – norintiems konkurse dalyvauti povandeninės fotografijos mėgėjams;

* profesionaliems fotografams – konkurse norintiems dalyvauti profesionaliems menininkams.

Kviečiame dalyvauti konkurse įkeliant savo fotografijas ir vertinant kitų darbus „Aqualangas“ galerijoje.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.