Sveikiname sodo konkurso nugalėtojus!

Milžiniški moliūgai, agurkai, pomidorai, gyvūnus savo forma primenančios daržovės ir erotika persmelktos fotosesijos. Toks rudeniškai spalvingas ir įvairus buvo „Bendraukime“ skelbtas sodo gėrybių konkursas. Šiandien skelbiame jo nugalėtojus.

Rasos fotosesija su moliūgu.
Rasos fotosesija su moliūgu.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 2, 2013, 12:23 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 2:14 PM

* Moliūgus auginanti Rasa apstulbino erotine fotosesija. Jai dovanojame knygyno KNYGOS.LT knygą „Geriausi „Raw Raw“ receptai žaliavalgiams“.

* Laura Zelionkienė iš Vilniaus rajono nustebino net 43 cm ilgio ir 1 kg svorio agurku, užaugusiu be jokių trąšų. Jai dovanojame knygyno KNYGOS.LT knygą „Sveiki ir skanūs „Raw Raw“ kokteiliai, smučiai ir kiti gaivieji gėrimai“.

* Gausiu didelių moliūgų derliumi džiaugiasi ir Ilona Klimavičiūtė. Moliūgai svėrė net iki 50 kg. Jai dovanojame „Lietuvos ryto“ išleistą knygą „Ciao, Lietuva“.

* Druskininkiečių pora pasidalijo širdies formos bulvės nuotrauka. Bulvė, anot jų, simbolizuoja jų meilės istoriją. Šiai porai taip pat dovanojame „Lietuvos ryto“ išleistą knygą „Ciao, Lietuva“.

* Ančiuką savo forma primenantį pomidorą užaugino ir Roma Ramunienė. Jai taip pat dovanojame „Lietuvos ryto“ išleistą knygą „Ciao, Lietuva“.

Ačiū visiems dalyviams! Su nugalėtojais susisieksime asmeniškai.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.